Passing through Padua, we chose this restaurant because it specializes in gluten-free cuisine.
We had dinner with local friends, without a reservation and despite there being no free tables, but they welcomed us and served us with a professionalism and kindness that's not always found elsewhere. Highly recommended... and I recommend... making a reservation! 😉
Mikele Leon Lubrano
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10 Novembre 2025
10,0
The products are always high-quality! The pizza is delicious, and the one with the pumpkin cream is spectacular!
Elisa Linciano
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08 Novembre 2025
10,0
Amazing gluten-free pizza! I think it's the best I've ever had as a celiac! And it's cheaper than many other places.
Federico Ferraro
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06 Novembre 2025
10,0
The food is good, the place is clean and the staff is kind and welcoming.
Giampaolo Vincini
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05 Novembre 2025
8,0
The pizza wasn't entirely convincing. The dough wasn't well-balanced, and the texture wasn't particularly pleasant. A little flavor was noticeable only in the areas with the gorgonzola, while the rest of the pizza was rather bland. The cooking wasn't optimal either, with the edges a bit too burnt. With a little more attention to the dough and cooking, it could be much better.
Mustafa Chabno
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02 Novembre 2025
6,0
Cozy place, the pizza I ordered was excellent
eliah tenk
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28 Ottobre 2025
10,0
Excellent gluten-free pizzas, a wide selection on the entire menu, both for pizzas and traditional cuisine (all gluten-free with AIC certification), excellent selection and presentation of desserts! Friendly and professional staff!
Chiara Derioni
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25 Ottobre 2025
10,0
Cozy place, great food and service with a smile. They never disappoint me.
Giovanna Luisetto
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22 Ottobre 2025
10,0
Passing through Padua for work, we stopped for lunch because it's a restaurant registered with the AIC (Italian Cultural Association). The homemade gluten-free breadsticks were delicious, and the pizza was also very good. The dessert was superb. Recommended restaurant.
Loredana Panseri
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22 Ottobre 2025
10,0
Serata in coppia ma bello anche tra amici e/o colleghi, per cene di lavoro! Settimana stressata per lavoro, non hai voglia di cucinare, caldo bestiale, allora non ti resta che recarti alla Pizzeria Ponte agli stolli a Figline Valdarno, diciamo alle porte del Chianti! Serata fresca poiché la location è immersa nel verde, quindi nè afa nè traffico,a merita prenotare; Personale molto attento, dai 2 razzi alle 2 meravigliose Donne, che servono tutti la clientela con amore e dedizione per il loro lavoro! Direi ottimo posto anche per festeggiare momenti indimenticabili! Il cibo non potrei descrivere, non ho abbastanza righe, è di ottima qualità, antipasti, funghi porcini fritti e primi da leccarsi i baffi per chi ce l ha e se no accontentarsi delle posate, si farebbe il bis e tris se non fosse per la dieta! Per non parlare della pizza, soffice e leggera che ne mangeresti 2, ma anche per la varietà nella scelta dei gusti, ma questo anche per antipasti primi e vino, vino della casa consiglio mio, un ottimo chianti!
Ringrazio personalmente i camerieri simpatici attenti e veloci ma anche accomodanti in base alle nostre richieste e priorità! Grazie anche al cuoco, senza di lui non avrei mangiato; Password per entrare, dite che avete letto la mia recensione, Rosa Maria!
Rosamaria T
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21 Giugno 2025
10,0