I went to dinner with friends, I enjoyed it and took home what was left of the 🍕, good, thin and tasty so much so that I took photos of the pizzas, I recommend that when you go don't think that they are the usual pizzas the size of the plate, no no they are big!!!!
Paola Zic
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17 Dicembre 2024
10,0
Very cozy place and the staff are warm and friendly. As for the pizzas, the dough is excellent, the quality of the ingredients is high and some of the pizzas that are offered are truly delicious
Luna Azzaro
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11 Dicembre 2024
10,0
Really giant pizzas, very good and the staff very friendly
Nadia Depetris
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07 Dicembre 2024
10,0
The pizzeria is historic and is very good, huge pizza because it is rolled out very thin, it comes out of the plate and you have to fight with the neighbor, very stuffed so it takes effort to get to the end... Very friendly and helpful staff, normal prices, the only note is crazy hot in the room above as it corresponds in line with the oven on the lower floor. In the outdoor area it is heated by gas mushrooms but if bad luck happens next door it cooks as if you were in a barbecue. But really very good pizzas, recommended.
Riccardo Piglione
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07 Dicembre 2024
10,0
Nice place, the thinnest pizza I've ever eaten
DONATELLA TROVATO
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28 Novembre 2024
6,0
Fantastic pizza, place always full. I've been going there for years and the flavor never changes. Thin and very very good
Giuseppe
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26 Novembre 2024
10,0
The pizza was very good, the wait was a bit long
barbara floris
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24 Novembre 2024
8,0
The pizza is aesthetically beautiful and also very large, it's a shame that it is burnt on the edge but above all underneath, in some places it is inedible
Tommaso Schiavello
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23 Novembre 2024
6,0
Evening at the pizzeria with the family, I didn't expect huge, thin and above all digestible pizzas, courteous and polite staff, normal price.
I will definitely return.
Francesco Tapgh
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22 Novembre 2024
10,0
Con un po' di ritardo inserisco la recensione di questa pizzeria che ben conosco e che ho frequentato molto parecchi anni fa. Enza fa da sempre una pizza gigante e personale che e' un marchio di fabbrica suo e di altra pizzeria da me recensita qui in passato (e ce n'e' pure una terza in famiglia!), gestita dal fratello.
Per la bella storia famigliare rimando a quella recensione: le pizze si somigliano, ma ognuna ha la sua particolarita' e meritano entrambe di essere assaggiate (pure la terza).
La mia recensione, pur aggiunta in ritardo rispetto alla mia ultima visita, e' comunque sempre attuale considerando che nei lustri lo Smeraldo ha cambiato praticamente nulla, dalla nuova location di una ventina di anni fa in poi. D'altro canto, perche' cambiare? Come si dice, squadra che vince non si cambia!
Lo Smeraldo ha una storia lunga iniziata sul finire dello scorso secolo, un'ampia clientela affezionata e delle pizze che non sono ne' napoletane ne' al tegamino, ne' romane (anche se in qualche modo potrebbero ricordare le pizze romane, per la loro sottigliezza), pero' sono un'altra cosa perche' allo Smeraldo non si lesina sulle materie prime di alta qualita' utilizzate per farcirle abbondantemente ed e' proprio questa la gioia che queste pizze infondono, con questa pasta che a differenza di quella romana non e' scrocchiarella, ma morbida, con le sue farciture che sono una gioia non solo per il palato, ma anche per gli occhi.
I prezzi sono nella media, specie considerando che ci si trova davanti ad una pizza gigante. Se si passa per Torino, una visita e' altamente consigliata, parola di uno che a parte questa e poche altre, frequenta praticamente solo pizzerie napoletane, anche se la pizzeria si trova nella primissima cintura, ma giusto a qualche centinaio di metri dal cartello che indica l'inizio dell'area metropolitana direttamente sul Corso Francia.
dubs58
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01 Luglio 2024
8,0