Open on Easter Monday. Classic pizzas, those of the past. We chose the ingredients to make the pizzas a little better. Classic dough, nothing exceptional in my opinion.
The bathroom was old, not well looked after and quite dirty.
Sara Cuffolo
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02 Aprile 2024
6,0
Excellent pizza at low cost. To repeat
alberto spinazzola
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28 Marzo 2024
10,0
I recommend the pizzeria da Rosalba, fast service, very friendly and helpful staff, very stuffed pizzas and excellent dough quality, affordable prices.
If you pass through Sacile, go to a local stop located towards the station.
Moreno Potenza
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26 Marzo 2024
10,0
Classic pizzeria with a wide choice and very good quality/price, very tasty, digestible and also plentiful pizzas
Christine Zandanel
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19 Marzo 2024
10,0
Pizzeria storica, ambiente datato con tavoli un po’ stretti ma con una seconda sala più ampia e luminosa. La pizza è classica, senza cornicione, di buona qualità con ingredienti buoni e in giusta quantità, con prezzi competitivi . Purtroppo quando si esce si scopre di essere avvolti dall’odore di cucina/cottura . Non so se è dipeso da un guasto temporaneo dell’aspirazione o se è una caratteristica del
locale, fatto sta che è un po
sgradevole,specie se dopo cena devi andare da qualche altra parte perché può essere imbarazzante. Peccato perché per il resto è ottima.
scaklaus
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15 Marzo 2024
8,0
I have always taken takeaway, I only saw the entrance being a little small... You have to book the pizza in advance... It's very good and full... you can also choose with wholemeal dough... And the small format or normal... Average prices... Worth a try if you are in the area
Miriam De Pin
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04 Febbraio 2024
10,0
Polite and courteous staff, good pizza, especially the joke,
and excellent value for money.
Rosario Grisafi
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02 Febbraio 2024
10,0
Una vita che non andavo a mangiare una pizza da Rosalba...non si smentiscono mai..ottima, personale gentilissimo prezzo più che giusto. Ci torno ben volentieri!!!
Donatella S
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31 Gennaio 2024
10,0
Excellent pizza... friendly and professional staff... I'll gladly go back.
Donatella Sangion
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31 Gennaio 2024
10,0
The pizza is cooked in a traditional wood-fired oven and is so delicious that we go there once or twice a week and the kids love it.
Emily
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29 Gennaio 2024
10,0