The best pizza in Ferrara and its province without a doubt!
A very high quality (which not everyone understands, given the low level of the province).
The staff was competent and very pleasant.
Lately, however, the new manager has been lowering the performance, first there was a very nice Neapolitan lady, now instead there is a gentleman with a constant grunt. Furthermore, one evening they refused me 4 pizzas, not even waiting... in spite of the fact that I have bought dozens of them in the last 4 years, nice thanks!
Standards must be maintained, my dears, also at the service level.
Francesco Valente
.
23 Gennaio 2025
10,0
Beautiful place in the historic center. Good pizza and excellent service. Friendly and professional owner.
Vittorio Negrelli
.
27 Dicembre 2024
10,0
SUPERLATIVE pizza. Impeccable dough and first choice ingredients. Small but cozy place.
Definitely the best Neapolitan pizza in Ferrara.
Flavio Emme
.
21 Dicembre 2024
10,0
In the center of Ferrara, a small, intimate place, good service, very kind staff. Short pizza menu synonymous with care and goodness, there is also a menu of special pizzas. Typical ingredients carefully selected. Honest prices.
Ragone Barbara
.
15 Dicembre 2024
8,0
Excellent scores on Google, but I don't agree with them. Nice pizza but definitely not tasty. I only found the bill to be salty. The pizzas already have an average cost that in my opinion is not justified by the quality of the ingredients, if we then add a medium coke (33 cl), on tap, at €5.50, we're not quite there. If there's one thing that bothers me, it's profiting from drinks bills.
Stefano Reggatta
.
19 Ottobre 2024
6,0
Sunday for dinner, ordered 2 under cooked pizzas, they arrived with the inside cooked badly, I had asked for one with onion, it had very little to do with it. Even if I called the owner and he didn't charge me for a pizza, it would be better for him to change the pizza chef. Friendly staff, but the tables look like they are in a canteen. There is no wall that divides. I do not recommend Vello.
Mario Sivieri
.
17 Settembre 2024
6,0
Siamo già andati 3 volte, prima e seconda tutto ok, la terza insomma, a mio avviso il forno aveva una temperatura troppo alta, cornicione leggermente bruciacchiato all’esterno, mentre al suo interno era leggermente indietro di cottura (cosa quasi impercettibile).
Non ho detto nulla al titolare perché la pizza era veramente buona.
Dai questa volta bene ma non benissimo.
ilbrub
.
12 Settembre 2024
6,0
Small but welcoming place, friendly and helpful staff, delicious pizzas!! I recommend it!!!!
Clara Tralli
.
26 Agosto 2024
10,0
My overall and final personal rating of the pizza is 3 out of 5.
I cannot express my opinion on the other two parameters, namely service and environment, as I took takeaway pizzas.
Marco Mariani
.
24 Agosto 2024
6,0
Ieri sera prese pizze da asporto.
Aperto il cartone ,da una prima analisi visiva,salta all'occhio la dimensione della pizza che si attesta sui 26/28 cm.
Non di più.
Ciò può significare due cose .
La prima:
1) Il panetto utilizzato per fare la pizza ,non ha una grammatura standard (ovvero compresa tra 250 e 260 grammi).
La seconda (meno probabile):
2) Il pizzaiolo non ha steso sufficientemente il disco di pasta.
Poi ci sono altre cose che ho notato si da una prima occhiata ma anche dal gusto e sono:
1) l'utilizzo di un più che sufficiente quantitativo di latticino che però non è a mio personale avviso (ma può essere che mi sbagli) fior di latte di Agerola ma qualcos'altro.
2) L'utilizzo di una passata di pomodoro al posto del pomodoro San Marzano.
Mio voto personale complessivo e finale della pizza è 3 su 5.
Sugli altri due parametri ovvero servizio e ambiente non posso esprimere la mia opinione in quanto ho preso pizze da asporto.
Marco
.
15 Agosto 2024
6,0