The best focaccia pizza I've ever eaten in my life! SUPERB!
Andrea Simonetti
.
26 Agosto 2025
10,0
What can I say... after a Sunday morning walk around at 12, it was one of the few places open, everything closed!!! And thank goodness!!! Once we sat down, we didn't want to get up, amazing pizzas!! Never eaten so good and light, my girls want to go back, thanks for everything Massimo N°1!!!!
Simone Finotto
.
18 Agosto 2025
10,0
This is the best pizza by the slice I've ever eaten! Light and amazing! Thanks, Massimo!
Daniela Molinaro
.
18 Agosto 2025
10,0
Not just pizza, a shocking experience. Massimo is a master pizza chef, a friendly and helpful person, ready to share his entire cultural heritage along with a bite of fragrant pizza. If you're in Ortona and the surrounding area, you can't miss his pizza!!!
Mario Ruoppolo
.
05 Agosto 2025
10,0
The pizza chef is crazy and over the top, just the way I like it. The pizza is, so far, the best I've had in Ortona.
Luis Ternus
.
31 Luglio 2025
10,0
Pan pizza? Stop right there!!! Congratulations Massimo. <3 PIZZA from Salerno
Silvino Giordano
.
13 Luglio 2025
10,0
The best dough you're looking for, you can find it only HERE, the one with 5 cereals!
Top pizza like the owner, we will return
Michele Dambra
.
04 Giugno 2025
10,0
Thanks from GP Racing, for serving us a great pizza
Maria Boneva
.
17 Maggio 2025
10,0
CONSIGLIO A TUTTI I MIEI AMICI E NON SOLO.
Un posto molto accogliente, pulito, igienizzàto ma soprattutto servizio ad alto livello. Le pizze sono fatte con tanta professionalità dal proprietario, nonché Campione del Mondo. Consiglio a tutti di provare almeno quelle prelibatezze fatte da lui e non solo la pizza al piatto, ma la pizza in teglia, le famose "pugliese', i calzoni (fritti e l forno), i arancini di riso (vari gusti per grandi e piccini), i hot dog fati sia di Wurstel di pollo ma anche la loro invensione di Hot Dog "Spiedonata" fatta di uno spiedone con pomodorini, salsiccia, petto di pollo, peperoni, zucchina e formaggio avvolto con un stratto di pasta sottile e messa al forno. (BUONISSIMO), le straordinarie tondine e la focaccia bianca. PROVARE PER CREDERE!
Artek 13
.
14 Maggio 2025
10,0