A real culinary highlight in a beautiful location. Everything was perfect. From the welcome from the kitchen to the dessert and the farewell from the kitchen, everything was very tasty and sophisticated. We'll be back and are already looking forward to the new vegetarian dishes.
Patrici a
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01 Maggio 2025
10,0
I went last night to celebrate my birthday. Very refined place, kind and knowledgeable staff, nothing left to chance. Top cuisine! I will definitely return.
Matteo Corona
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27 Aprile 2025
10,0
Absolutely recommended.
Very good food with great attention to detail and flavors.
The service speaks several languages and tries very hard to explain everything well.
The building, right on the lake, is very nicely equipped.
We were thrilled with everything and will be back.
Kruschwitz Ivonne
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31 Marzo 2025
10,0
Amazing place , food and service
It is a must if you are in the area Can’t wait to go back again
NIKOS PAPANTONIOU
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28 Marzo 2025
10,0
Ci sono cene che si dimenticano in fretta o è meglio dimenticare e poi ci sono esperienze che restano impresse nella memoria come grandi capolavori. Il ristorante Piccolo Lago dello chef Marco Sacco appartiene senza dubbio alla seconda categoria. Dall’accoglienza impeccabile al servizio attento e discreto, ogni dettaglio è stato curato alla perfezione con la supervisione della moglie dello chef attenta, vigile ed educata nei modi. Il personale non si è limitato a servire, ma ha saputo trasformare la cena in un vero viaggio culinario, con una cortesia e un’attenzione davvero rare.
La cucina è un’esplosione di sapori e tecnica: ogni piatto è un equilibrio perfetto tra creatività e rispetto della materia prima. Puoi spaziare fra tre menù oltre a poter disegnare il tuo personalissimo menu mixando i piatti. L’astice , un’autentica sinfonia di gusto che dimostra tutta la maestria dello chef. Ma anche il tortino di bettelmat, il bacio di dama la famosa carbonara rivisitata dallo chef La descrizione dettagliata dei piatti elaborata dagli assistenti alla sala e studiata nei minimi dettagli, ha esaltato ogni portata con eleganza. L’atmosfera raffinata, il servizio impeccabile, la qualità straordinaria della cucina e la location piede an l’eau fanno del Piccolo Lago un indirizzo imperdibile per chi cerca un’esperienza gastronomica di altissimo livello. Un ristorante che non si limita a rispettare le aspettative, ma le supera, regalando un momento di pura eccellenza.
Il compleanno di mia figlia Aliki, non poteva che concludersi nel migliore dei modi .
Avv. Stefano Z
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27 Marzo 2025
10,0
Excellent start to the season!! Some small changes that highlight the attention to detail of this magnificent 70s design place starting from the Richard Ginori side plates that break the linearity of the fine table linen. First taste of a local seasonal menu that invites domestic warmth and sharing, breaking away from the "set" patterns that can be expected from a top-class starred restaurant. Great use of local products, not necessarily noble, elevated to the altars of the most refined palates with explosions of taste and pleasant surprises. Hospitality, kindness, courtesy and professionalism distinguish the attentive dining room staff selected by expert hands attentive to the customer. Leaving dissatisfied is impossible. The only flaw... time passes too quickly.
Greta de Sauvignon
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16 Marzo 2025
10,0
Excelente almuerzo de hoy, con un servicio excelente y amable. Muy recomendable. La trucha era particularmente bueno - y deliciosos merengues.
La posición del restaurante a la orilla del lago es espléndida.
Peter S
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15 Marzo 2025
10,0
We went to the Piccolo lago for a special occasion and chef Marco and his staff accompanied us on a truly suggestive "gastronomic itinerary" by the lake.
We will definitely be back!
Enrico Rassè
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23 Novembre 2024
10,0
the restaurant has lost its Michelin stars for 2025 (source La Stampa)
Lumelli
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14 Novembre 2024
8,0