First time we ate tagliatelle and tagliata with fried mushrooms and porcini mushrooms, everything was excellent, including the service, we will be back
Fabio Berti
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11 Settembre 2025
10,0
In terms of quality and service, there's nothing to complain about. Everything was good, well-cooked, and presented. I have to say that the prices could be lower; it's not cheap.
How can I say... even less.
sauro bellini
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09 Settembre 2025
8,0
The welcome was fantastic. At least a year after our last visit, we were recognized and greeted with a hug. She remembered we'd spent our holiday with Elisa in San Jacopo in San Lorenzo. What a charming place. We had delicious filetto porcini and tartufo—what a taste experience. A lovely Morellino di Scansano, off the menu at the owner's recommendation, was the perfect accompaniment. After a fantastic tiramisu and cannoli for dessert, and the café with limoncello, we said our goodbyes.
Olf Boesjes
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26 Agosto 2025
10,0
We've been back twice. The food and pizza were excellent. The service was courteous and attentive. If we return to Tuscany, we'll definitely go back. Definitely worth a try.
patrizia Scardina
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22 Agosto 2025
10,0
Fantastic pizza with excellent ingredients! We sensed their passion for cooking with authentic, high-quality ingredients!
Delicious porcini mushrooms!
We'll be back, definitely at Christmas because we heard they make their own artisanal panettone!
PAOLO BALDINI
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02 Agosto 2025
10,0
This place was a very nice surprise! The food was good, decor was very charming, and the service was great. The restaurant seemed to have been led by an elderly couple who were super nice. If you're in the area, check it out!
Philip B.
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24 Luglio 2025
10,0
A well-deserved 5 stars because the food is worthy of 6 stars.
Fried porcini mushrooms like I haven't tasted them in years, masterfully fried.
Homemade potato gnocchi with shrimp sauce and a fabulous seafood dish.
Excellent main courses and desserts.
I didn't take any photos because when you eat well, you forget about them. I forgot about the French fries, but they were fried properly.
gianluca “Arck”
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22 Luglio 2025
10,0
Kindness…quality…cleanliness…the right compromise for an excellent dinner!
Daniela Cinelli
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13 Luglio 2025
10,0
Dopo diversi anni di mancanza da questo locale , per Pasqua siamo ritornati per un menù particolare, per il costo contenuto e per il ricordo che si stava bene. Tutte queste cose hanno fatto sì di trascorrere una Pasqua coi fiocchi. I piatti , dall'antipasto all'arrosto sono sempre preparati con sapienza, la cottura a legna è sopra una spanna all'ordinario. Il locale è sempre moltoooo carino , non grandissimo , ma apparecchiato con intelligenza considerato il " pienone".
Le signore ai tavoli , molto veloci , cortesi e professionali.
È stata una bellissima rimpatriata , una sorpresa graditissima ( per me) lo chef mi aveva riconosciuto dalla voce quando telefonai per prenotare, e se permettete è un bellissimo segnale di stima e amicizia.
Le mie stelle ci stanno tutte , per come abbiamo mangiato e per la difficoltà che uno chef abbia incontrato a far mangiare bene e veloce circa 60 clienti con tempi perfetti....bravi,bravi , tutti.
daniele b
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24 Aprile 2025
10,0
Oltre a una buona presentazione dei piatti il cibo è buonissimo di ottima qualità, personale cordiale e attento come i titolari. Siamo stati in occasione del pranzo di Pasqua .Torneremo sicuramente lo consiglio
Carla P
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20 Aprile 2025
10,0