Pleasantly surprised by this place, very welcoming and raw space fish, the lady then very kind
She welcomed us with our one year old daughter and the thing that struck us so much, she entertained the child to make us dine a little more calm, an added value to the place that almost no one ever does..what can I say..thanks for the experience..we will return soon ❤️
Graziella Rizzo
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06 Giugno 2025
10,0
Excellent place for those who love fish and crudités.
I was there a few nights ago for dinner, very good service and above all attentive and fast, large tables and dishes in line with the price.
Highly recommended.
Anto Mamo
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18 Maggio 2025
10,0
I went for lunch on May 1st ... what can I say, good food even in the presentation ...
Very kind staff from the owner to the waitresses to the chef. Who went around the tables introducing himself and making sure that everything was to our liking ....
A flaw PARKING ...
We walked around for more than an hour ... with the consequent of a lot of stress, arrived late (communicated by phone with the reason), and risk of not wanting to go to lunch anymore ...
After many attempts we finally manage to park., and ..... have lunch ...
Francesca
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15 Maggio 2025
8,0
Menu with refined proposals, excellent processing of the raw material which is excellent in itself, quality raw fish
Intimate atmosphere and friendly, helpful staff
Definitely a recommended place
Silvia Cerasino
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03 Maggio 2025
10,0
We come here at least once a year and have always had a great time. Welcoming atmosphere, super helpful staff and excellent dishes. They have gluten free alternatives. The bread they make is very good (they also make a gluten-free focaccia). The octopus ragù is delicious and the fish always fresh.
Moreno Dal Bò
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02 Maggio 2025
10,0
Pleasantly sublime! Top dishes and atmosphere!
Mirella Trinchero
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07 Aprile 2025
10,0
We went for dinner a few days ago, excellent service, delicious spaghetti with seafood and excellent fried food, especially the anchovies.
Angela Termine
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22 Marzo 2025
10,0
Gorgeous and great food. Nothing to report
Giampaolo TUCCI
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20 Marzo 2025
10,0
Rendere memorabile un’esperienza a tavola richiede sincera Passione e significativa Competenza. Oltre alla capacità di fare vivere Emozioni.
Non basta una location invidiabile, servono soprattutto testa e cuore.
E infatti, nonostante continuiamo a frequentare locali in Italia alla ricerca del miglior crudo, le migliori emozioni le viviamo sempre qui ad Albisola…
Chef Mauro è una bella Persona, animata da una grande passione per la sua missione di “fare star bene il Cliente”. Ci riesce grazie ad un ristretto ma affiatato staff di sala, capitanato da Svetlana che fa della cura del dettaglio e dell’attenzione all’experience dei punti fermi.
Con questi pilastri di eccellenza, e materie prime sempre di alto livello, è chiaro che il risultato non può che essere vincente.
Per ogni piatto, non solo i crudi. Ad esempio il risotto è un vero capolavoro, ma anche il “semplice” fritto misto e’ un percorso godurioso che nulla ha a che vedere con altre realizzazioni, banali e stereotipati, di tanti ristoranti liguri.
Per questo torniamo sempre qui.
Per trovare Testa e Cuore nei piatti,
convinti che Persone belle come Mauro e il suo team, faranno sempre la differenza.
Grazie e complimenti👏❤️
Megliolestate
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09 Marzo 2025
10,0
Siamo ritornati dopo circa un anno per una cena con tutto il personale della nostra attività. La qualità dei piatti proposti da chef Mauro è sempre ai massimi livelli. Crudo di mare, risotto e fritto misto che rimangono impressi. Ci vediamo il prossimo anno! Grazie a tutto lo staff e alla compagna di Mauro che sa sempre consigliarci vini strepitosi.
Alessandro Berardi
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22 Febbraio 2025
10,0