I found the Pastiera overcooked and dry. A little more internal moisture would enhance it more. Pay attention to temperatures and cooking times
Alessandro Ventricini
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14 Aprile 2025
6,0
Excellent pastry shop. Recommended!!!
Giovanni Fortunato
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08 Aprile 2025
10,0
Very kind people and excellent pastiera.
Alessandro
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07 Aprile 2025
10,0
The masters of pastiera, the best and most balanced I have ever eaten. Like every year, this year I have chosen you, thank you!!!
Alessandro Navarra
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28 Marzo 2025
10,0
Those who love pastiera, Sfogliatella, Babà Savarese is the best Neapolitan pastry shop not to mention the fried San Giuseppe zeppole
Super welcome
Sergio Cavallo
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14 Marzo 2025
10,0
Pasticceria Savarese is a true corner of Naples in Rome. Fresh, authentic and high quality desserts, with particular attention to the Neapolitan tradition. Delicious Baba, Sfogliatelle and Pastiere, friendly staff and welcoming environment. Absolutely must try!
Went for the first time today by pure chance (passing by and seeing "Neapolitan pastry shop" written, I stopped).
Old-fashioned pastry shop (even in the furnishings).
Not a huge assortment and especially, following current bad fashion, almost entirely mignon.
I haven't had the opportunity to taste anything other than a Sfogliatella (or "curly" Neapolitan style).
Good in terms of flaking and filling.
A little less for the flavor of the latter.
It seems to lack the right amount of ricotta (a fundamental ingredient of the Sfogliatella) and the orange blossom aroma.
Overall acceptable.
For the "shortcrust pastries" I can only give a visual opinion.
Cooking well done but really small.
For 2 euros a little more effort......
If I find myself passing by I will try something else and update my review.
pat “PATAND” and
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16 Febbraio 2025
6,0
Really good products, very welcoming ladies
Fabio Corradini
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01 Febbraio 2025
10,0
Dopo tanto peregrinare tra le pasticcerie di Roma senza successo, finalmente una pasticceria che onora il nome di quest'arte culinaria. Non stiamo parlando di una pasticceria guidata da pastries chef stellati, ma di una onesta e normale pasticceria che confeziona pasticcini classici, probabilmente con un gusto anni settanta-ottanta, ma buoni sia in qualità che in preparazione. Quindi non aspettatevi dolci moderni ma sicuramente delle ottime frolle e sfogliatelle, una pastiera di grano buona (ma non buonissima per via di troppo fior d'arancio), ottimi cannoli siciliani, tutti freschissimi e prodotti dal loro laboratorio (e non come fanno tanti che comprano solo semilavorati e li fanno riempire con creme pronte a pasticcieri improvvisati). Ho trovato buone anche le paste di mandorle, difficili da trovare in questa città dove la pasticceria non è di casa come lo è in Campania. Giudizio generale ottimo.
cicciiococic
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01 Novembre 2024
8,0
Deve essere cambiato qualcosa, i gusci delle paste sono sempre mosci, come non fossero freschi.
Ordinata una crostata di frutta, ma la frolla era dura.
Pasta choux e pasta frolla le basi della pasticceria.
Provato anche le innovazioni, con una torta frangipane: secca e asciutta.
Un vero peccato, era un riferimento per la nostra famiglia da oltre 3 decenni.
RosyScuba
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27 Ottobre 2024
6,0