Instead of the Pasquale dove, I asked my aunt from Verona to bring the Strachin millefeuille to Padua for lunch with us! The best dessert I have ever eaten. Light, fragrant, delicate, perfumed. The cream is impalpable and enveloping. As they say, a move, although who can say what consistency the cloud has? Here it is! The pastry has an almond and amaretto flavor and aroma which balances the dessert which isn't that sweet. Masterpiece!
Martina Lando
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31 Marzo 2024
10,0
Ancient pastry shop in Bovolone, which offers a truly vast choice of desserts. We had the opportunity to taste their flagship, the millefeuille: simply divine!!! We then purchased a dove of their production and I can't wait to taste it. The prices seem absolutely in line with the quality to me.
Very friendly table service.
Highly recommended
mariagrazia petrella
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17 Marzo 2024
10,0
The restaurant welcomes the customer with an informal environment, the view is fully satisfied by the delicacies that the window displays. The name of the place speaks for itself. They have a history, a reputation that they are admirably defending. The seating is limited, understandable considering the square footage. We took 5 millefeuille, as many hot chocolates with the addition of cream, the latter in generous quantities. Everything exquisite. Especially the cake that I invite you to take into consideration for a possible birthday party. But be careful, it won't be advanced. Taking into account the quality of the individual products, the price is quite good. I am definitely satisfied.
Armando Danny Oliva
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16 Marzo 2024
10,0
Pastry shop always well stocked...staff and owners always kind and smiling
Ketty Ottaviani
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01 Marzo 2024
10,0
Delicious snacks, spacious parking Excellent service.
Nong Sai
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15 Febbraio 2024
10,0
Personale molto accogliente.
Pasticceria ottima, si trova tutto sempre, sia il confezionato che il fresco. La titolare è una persona che sa come trattare il cliente .Locale moderno e ben tenuto
Pulizia ottima
C168GY
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13 Febbraio 2024
10,0
Pasticceria storica. Memorabile la millefoglie allo stracchino, la zuppa inglese, l'offella. Da provare un po' tutto, dolci della tradizione e di qualità.
Fabrizio Macchi
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21 Gennaio 2024
10,0
Pasticceria storica e signorile, così come i dolci divini.
Imperdibile l'Offella d'Oro; si scioglie in bocca!
Complimenti!
Rosella Rondinelli
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27 Dicembre 2023
10,0
Pasticceria da leccarsi i baffi, soprattutto la millefoglie che so scioglie in bocca, consigliatissima.
Super il dolce natalizio "Ofella", che può essere confezionato in modo spettacolare.
Personale gentile e disponibile.
Katia Martini
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16 Dicembre 2023
10,0
Pasticceria di ottima qualità con un assortimento di dolci da ricorrenza davvero notevole. Forse l'ambiente, pur di grandi dimensioni, comincia ad essere un po' angusto, visto il giro di clienti che lo frequentano.
Ariano Feroni
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13 Dicembre 2023
10,0