Beautiful location, very well looked after.
Menu with a good number of courses. I had a Bolognese cutlet which I really liked, even if the ham and cheese separated too much from the meat. The baked potatoes, however, were delicious. I liked the dessert (not on the menu, a scoop of fior di latte on a crumble of dried fruit and peaches).
Very fast service and very friendly wait staff.
Prices not too cheap.
Fabio Ruggeri
.
30 Agosto 2024
8,0
Delicious and elegant food, really kind and attentive staff. I would definitely stay here again and highly recommend it
nicholas vanegas
.
29 Agosto 2024
10,0
The food was delicious and the service perfect!
Slaveya Nusheva
.
26 Agosto 2024
10,0
Fantastic unexpected gem. We were looking for a neighboring restaurant (which was closed for holiday) and found this. Wonderful food! We had the friggione with a bolognese cutlet and tagliatelle bolognese.
Theresa Szoke
.
20 Agosto 2024
10,0
We enjoyed our last lunch in Bologna on the terrace of restaurant Parlor. And what a meal to end our stay in this lovely city. We loved sitting under the beautiful portico while eating some great food.
The dishes were very refined and beautifully presented. Every bite was a feast for the senses. The Rossini style scallops (with truffle and foie gras) were the highlight of the meal. Outstanding. Of course we drank a lovely bottle of local wine with our meal.
Staff was friendly and professional.
Highly recommended.
Carolien Coenen
.
19 Agosto 2024
10,0
One of the best restaurants we had the chance to eat in in Italy, for a very reasonable price too. We therefore recommend it with our eyes closed!
Adrian Terrasson
.
07 Agosto 2024
10,0
piatti piccoli , non ricordabili tutto diventato molto turistico peccato!
Roberta
.
27 Giugno 2024
6,0
abbiamo atteso molto tempo per poter ordinare il dessert e si sono anche dimenticati di portare il caffè
MariaLuisa
.
27 Maggio 2024
8,5
Vicinissimo a piazza Santo Stefano e a due passi dal teatro Duse.
Locale carino e curato, con la seconda sala arredata come una sorta di libreria; per il mio gusto avrei preferito il primo ambiente.
Il servizio è stato preciso e discreto, con tempi giusti; anzi siamo stati correttamente avvisati che la preparazione del risotto di mia moglie avrebbe richiesto un po' di tempo in più.
E' possibile scegliere tra piatti della tradizione e sapori nuovi, assaggiando abbinamenti originali.
Personalmente ho trovato la gramigna con la faraona davvero ottima, buono il petto d'anatra; particolari i ravioli alla milanese ripieni di ossobuco.
E' stato particolarmente gradito il filetto di rombo, ordinato da un paio di commensali.
Giusto il prezzo, anche di dessert e vino.
Charlie564
.
14 Maggio 2024
8,0
Parlor è situato nella zona tra i giardini margherita ed il centro , location interna molto carina con tavoli posizionati tra librerie . il cibo è ottimo di grande qualità, complimenti alla tartare di ricciola , l'abbinamento con il gelato al sambuco fa esaltare il tutto e ti lascia una bocca fresca . Non sono da meno le altre portate he con gusti forti e decisi hanno deliziato la nostra cena . Peccato per una lunga attesa , infatti abbiamo aspettato quasi un ora per ricevere il primo giro di portate .
Nonostante questa piccola difficoltà capitata a noi consiglio vivamente questo ristorante
Luca
.
03 Maggio 2024
8,0