Always very good, super pastries and kind and friendly countermen and good coffee
Franco Devescovi
.
11 Agosto 2024
8,0
Found by chance and pleasantly surprised by the quantity and quality of the products...the strudel, the little bags with apples, the bread with walnuts and the one with olives...🔝🔝👍👍 all excellent... congratulations to all the staff🔝 🔝👍👍
Fabio Luise
.
26 Luglio 2024
10,0
A thousand and more sweets. Just bread and coffee
Alessandro Abram
.
18 Luglio 2024
10,0
Panificio, pasticceria, caffetteria… sono diverse le funzioni assolte da questo favoloso locale, che offre pane, focacce con vari toppings, paste, pasticcini, torte e dolci di ogni tipo, foggia e dimensione, tali da ingolosire qualsiasi palato.
La caffetteria offre la chance di una colazione sopraffina, e di accompagnare un assaggio goloso con un buon caffè o the.
Le signore dietro il banco sono gentilissime, sorridenti ed organizzate, più che disponibili a fornire tutte le indicazioni del caso sul vasto assortimento di dolcezze esposte dietro le vetrinette del bancone.
Stavolta abbiamo provato un filone di pane integrale, una focaccia con pomodoro e pesto genovese (super-buona!), alcuni pezzi di gibanica (un eccellente dolce tipico sloveno con tre farciture), ed alcune fettine di una “foresta nera” al cioccolato.
Abbiamo gustato (è proprio il caso di dirlo) tutto nei giorni successivi, ripromettendoci di ripetere al più presto l’esperienza, con nuovi dolcissimi assaggi.
Daniele B
.
12 Luglio 2024
10,0
High prices and too much sugar
The place revealed a rather high price list, so I didn't expect a rather nauseating amount of sugar that covers the other flavors too much, usually I find this ploy in cheap pastry shops that cover the quality of the raw materials with a lot of sugar in order to hide the low profile of the flours and eggs they use (when they use eggs... which is rare in some places) here however we feel that the raw materials are not bad at all but drowned in too much sugar they are a bit wasted leaving acidity in the mouth after a while. It's a shame because sugar is by far the drug that does the most damage to the body and it is used excessively without awareness of how much it costs us in terms of health... it doesn't just become flab as many think... maybe it only did that!! !! However, it is average in quality, I would say medium / medium high if you only halve the sugar or better yet replace it with erythritol. I recommend making the cream pastries with icing sugar on request...so not all of them....save some for those who love them without them, they are tastier and healthier! Thanks to all the staff and workers behind the scenes.
Sergio Informa
.
06 Luglio 2024
6,0
La pasticceria è buona, ma I prezzi sono ALTI,il che da un lato fa crescere molto l'aspettativa che però viene abbastanza delusa da una quantità di zucchero alquanto nauseabonda che copre troppo gli altri sapori,peccato perchè la crema pasticcera delle paste creme sarebbe proprio buona con almeno il 60% di zucchero in meno... anche i kranz troppo dolci. Come tutti i dolci troppo zuccherati innescano poi un acidità sia in bocca che allo stomaco e si finisce con il mangiarne di meno e acidità che sale...in più risparmiereste soldi usando molto meno zucchero e il prodotto guadagnerebbe pregio. Lo zucchero è l'innesco di molte forme infiammatorie nell'organismo perchè un uso esagerato?
Gentile lo staff belli e puliti i locali.
Sergio Informa
.
06 Luglio 2024
6,0
Excellent brioche dough.
Coffee to improve…..
Top rosettes.
Unfortunately no slippers.
Vincent Tina
.
04 Luglio 2024
8,0
Quick breakfast on the way back from Croatia, wide choice of croissants and sweets, as well as some typical specialties and a well-stocked bakery department!
Too bad about the very little seating space, but excellent quality and variety!
Gloria Bont
.
27 Giugno 2024
8,0
Sublime pastry shop and excellent bakery, try the mattonella and the pizza
paolo martinazzo
.
16 Giugno 2024
10,0
Delicious millefeuille and babà with cream
ALESSANDRA MERLIN
.
15 Giugno 2024
10,0