A truly beautiful Osteria in the heart of Monza. Very beautiful and well-kept place, with lots of decorations on the walls and carefully set tables. The staff is very kind and explains their menu to you point by point. Menu composed of seasonal dishes and evergreen dishes, very focused on local dishes; Off the menu you can also find 3 or 4 dishes, such as couscous or aubergine strudel. We are also offered a welcome consisting of bruschettone with chickpea cream, olives and Sardinian bread.
We opted for the host's appetizer to start, an aubergine strudel, and then continued with panigacci with pesto, Sardinian bread millefeuille and aubergine and tuna cream with giardiniera. The quality of the raw materials is very high, dishes made by God with an excellent combination of flavours.
Definitely honest quality/price ratio for what you eat.
Truly a beautiful experience.
Salvatore Paribello
.
13 Luglio 2024
10,0
I consider this place of the heart "Heritage of humanity"
Paola Zanoni
.
30 Giugno 2024
10,0
People who know how to do their job with passion.
Gianni Cazzaniga
.
26 Giugno 2024
10,0
Welcoming and familiar environment, healthy and refined food, a nice experience to return to
Roberto De luca
.
03 Giugno 2024
10,0
A place where you feel welcomed like family, where professionalism reigns supreme and, last but not least, the food is excellent. We spent an evening with friends in which we tasted a mixed appetizer rich in local and non-local delicacies such as crostone with luganega, mondeghili, crostini with livers, salami, cheeses, etc... all washed down with excellent red wine served slightly chilled ...the conclusion is that we must return to taste other tasty dishes...congratulations you are fantastic in everything
Francesca Lauria
.
26 Maggio 2024
10,0
Osteria gestita da una famiglia appassionata per la cucina, con grande impegno ed attenzione per i clienti. Il locale è accogliente, con cucina a vista, tavoli ben apparecchiati ed un piccolo preantipasto di benvenuto. Il menù varia e c'è la possibilità di assaggiare piatti particolari del territorio. Ho preso i missoltini di pescarenico con polenta arrostita, una ricetta antica che risale al medioevo: un gusto veramente intenso e particolare in un piatto multicolore con piccola pesca marinata, ravanelli rosa e polenta arrostita. Eccellenti anche i formaggi.
Ho visto passare nel tavolo vicino un misto di antipasti interessanti ed accattivanti, i mondeghili...
Insomma, bisogna ritornarci.
Il bagno è ampio, accessibile ed impeccabile.
CarlaPiu
.
26 Maggio 2024
10,0
Small family run restaurant. Welcoming and warm environment. Excellent quality food cooked with love.
Rosalba Valtolina
.
26 Maggio 2024
10,0
Family atmosphere, top hospitality and truly excellent food.
Maria Elena Bracchitta
.
21 Maggio 2024
10,0
We had a great time at this place. Excellent raw materials and great welcome, definitely recommended :)
Francesco Di Maulo
.
20 Maggio 2024
10,0
Menu' interessante che coniuga cucina toscana, lombarda e monzese facendo attenzione agli ingredienti di qualità locali.
Servizio professionale e cucina a vista.
Consigliato prenotare se portate cani o bambini per permettere la miglior le disposizione di posti e tavoli.
Ambiente informale
mdipalo
.
28 Gennaio 2024
8,0