Excellent experience both for churrasco evening and for aperitif with cold cuts platter..
Excellent price for the quality of the food and friendly and helpful service..
Worth the experience and above all the return..
Too bad the place is small, but welcoming, better to book...
Congratulations 👏 👏 💪
antonio di lella
.
27 Gennaio 2025
10,0
Fantastic tavern for meat lovers! Tasty dishes cooked to perfection. Impeccable service and welcoming atmosphere. Advised
Gianmarco Bronzin
.
26 Gennaio 2025
8,0
Very suggestive place in the center of noventa, the owner is very friendly and helpful. It offers a large and carefully curated selection of beers, bitters, wines and gins. The back terrace is truly pampering. I had dinner with papardella with wild boar sauce and continued with bacon in red wine. All amazingly good and tasty. Prices normal. Nice staff. Must try!
Fabio Costantini
.
25 Gennaio 2025
10,0
Cozy place, friendly, quick and cheerful staff. Very good meat, tasty and cooked to enhance its flavour, all paired with chips, rice and vegetables. Average price. It's really worth it, we'll definitely be back✌🏻
Mara Bertocco
.
25 Gennaio 2025
10,0
friendly staff, very good food but the wait is a bit long... but it's worth a visit
Jose De la Cruz
.
18 Gennaio 2025
6,0
good food but the wait is too long between one course and another
Alessandro Callegari
.
18 Gennaio 2025
6,0
Good food but not tasty, I took a first course and it didn't have much flavor, overcooked pasta, tasteless sauce.
Average prices.
Perhaps ideal for other courses, but still a nice place
Veronica Prendin
.
15 Gennaio 2025
6,0
Discreet environment although the hygiene of the bathrooms could be improved a little more
Riprova
.
09 Gennaio 2025
8,0
Piccola grande scoperta (a tarda ora).. In viaggio per lavoro, mi sono fermato a soggiornare in un hotel poco distante dall'Outlet e dallo svincolo autostradale, ma nonostante fossero le 22.30 di Domenica sera, di aperto a Noventa ho trovato poco o nulla.. in quel poco, ho avuto la fortuna (ed il piacere) di imbattermi nell'Osteria Venezia, il cui staff è stato decisamente cordiale e mi ha messo da subito a mio agio.
Ho approfittato dell'occasione per assaggiare un tipico veneto come i bucatini al sugo di anatra assieme ad una buona birra artigianale.
Non fossi stato così stanco dopo un lungo viaggio di quasi 7 ore (da Terni ero diretto a Udine...), avrei sicuramente provato anche qualcosa dalla lista dei secodni piatti (come il baccalà alla vicentina, oppure il pulled pork).. Sarà certamente per la volta prossima che sarò da queste parti
Alex Ferrini Raptor
.
05 Ottobre 2024
10,0
Siamo state oggi dopo la JoyRun per aperitivo. Personale gentile, locale molto bello, aperitivo super. Disponibile calcio balilla e biliardo; perchénon lanciare sfida alle amiche? . Grazie
Companion562712
.
01 Settembre 2024
8,0