03/01/2025: I went to Christmas lunch in 2024, one of the best choices I made to close the year. I'll start with the Ambience: I felt like I was at my grandmother's house, an ancient place where I relived my childhood a little, SERVICE: all the staff were very approachable, simple and friendly, we felt at ease in a familiar and friendly environment , served perfectly and with kindness, FOOD: THE COOK IS VERY DANGEROUS, tasty and abundant dishes, I only mention the MALTAGLIATI WITH BEANS mmm I enjoyed them like a poem, the rest everything but everything very good. Obviously I recommend going there but also coming back because just once is not enough... WE WILL SEE YOU AT EASTER OOO EVEN BEFORE 💪🥰 THANKS FOR EVERYTHING
21/12/2024: Ero stato molti anni fa con amici e non mi ricordavo molto, il locale è molto alla mano, per chi ama il genere contadino è una vera chicca per capirci stile : “la trattoria semivuota “ di pozzetto, una cantina con tavoli spartani, non vedrete tablet per le ordinazioni ma notes e matite, i primi sono quelli della tradizione romagnola, tagliatelle, tortelli, passatelli ragù, ceci e fagioli. Personalmente ho preso maltagliati con fagioli ottimi, poi carne alla griglia, grate e per finire crostate e caffè prezzi onesti, in 6 abbiamo speso 100€ circa. Se non vi piace il genere un po’ “campagnolo trash” non fa per voi ma a me piace molto