Today I left the museum inside the Mole late, and I had read good reviews of this tavern, so I arrived there around 1:40 pm. Greeted by kindness and friendliness and surrounded by the aromas of the typical northern tavern, I had lunch with a plate of spaghetti with seafood that to call exceptional would be an understatement. I also had the classic dessert of Turin, the bonet. But it was so inviting that there was no time to photograph the dish. I will definitely have to return to Sinella in Turin.
Marco Squadroni
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02 Aprile 2025
10,0
Excellent food, with uncommon combinations and ingredients! Excellent carbonara with swordfish speck! Delicious fried artichokes! Fresh fish cooked to perfection! Honest prices! Super recommended!
Alessia Moretto
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30 Marzo 2025
10,0
Splendido locale a gestione familiare dove si mangia benissimo. Oggi abbiamo provato delle alici fritte freschissime, che sapevano di mare…antipasti vari, cavatelli con moscardini e tagliolini ai carciofi… ed un dolce fatto con pera ed alcool, da urlo; tutto buonissimo! Professionalità e qualità di chi fa questo lavoro e con passione da una vita! Il locale è anche bello ed accessibile. Consigliatissimo!
Galis
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22 Marzo 2025
10,0
Wonderful family-run place where you eat very well. Today we tried some very fresh fried anchovies, which tasted of the sea ... various appetizers, cavatelli with octopus and tagliolini with artichokes and a dessert made with pear and alcohol, to die for; all delicious! Professionalism and quality of those who have been doing this job, with passion and commitment, for a lifetime! The place is well-kept, "welcoming" and accessible. Highly recommended!
Marea Azzurra
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22 Marzo 2025
10,0
Homemade food, welcoming and family atmosphere. I recommend it also promoted by our children!!!
Elisabetta Congiu
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06 Marzo 2025
10,0
Good service and discreet environment.
Andrea Gollo
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23 Febbraio 2025
8,0
Osteria located in a fairly central position, offers a menu full of traditional Piedmontese dishes and fish.
There are also some proposals of the day.
Home cooking, comfortable environment.
simona perego
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10 Febbraio 2025
10,0
Delicious food, friendly service 🥰 I highly recommend it!
Sara Rezner
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18 Gennaio 2025
10,0
Good environment, especially in the first intimate and less noisy room. p
Very good and different dishes from the usual, the only flaw was having ordered a "marinated salmon" and having received a smoked salmon, which should be pointed out in my opinion because they are very different tastes.
Tania Marin
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15 Gennaio 2025
8,0
Abbiamo adocchiato questa osteria andando verso la Mole, e una volta finita la visita al museo del Cinema, abbiamo deciso di provarla.
Devo dire che è stata una meravigliosa scoperta. La trattoria ha piatti di cucina tipica piemontese ed è specializzata anche in piatti di pesce!
Io ho assaggiato deliziosi carciofi fritti (quantità enorme!) e ravioli del plin. Mio marito degli spettacolari fiori di zucca ripieni di branzino e dei paccheri con lo scorfano che erano davvero DELIZIOSI. Mio figlio felicissimo con la sua frittura di calamari!
Menzione speciale all'eccezionale bonet della signora...davvero inarrivabile!
Gli interni sono davvero carini e accoglienti, è tutto il personale è gentilissimo!
Indirizzo super consigliato.
valeria
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01 Novembre 2024
10,0