Very good appetizers
Well done fried and grilled
Andrea Casadei
.
12 Aprile 2025
Amazing place! We book for 7 people, we arrive early and the table is already ready. Very nice and friendly owner! We had homemade spaghetti with burrata and red pesto... top!! Excellent mixed fried food... delicious broad beans and chicory... homemade desserts... mascarpone cream and ricotta tart... 😍
Excellent food, fast and impeccable service! Absolutely worth visiting and coming back! WELL DONE!!!!!🙏
Sandro Bicocchi
.
12 Aprile 2025
Emilio very kind and very nice!
Ate very well!!!
To do again…
Riccardo Veroni
.
05 Aprile 2025
Happened one evening by chance, now we can't do without it! High quality food, surprising and thoughtful combinations. There is great ability and passion and you can feel it. The service is also excellent. Highly recommended!
Lorenza Vorabbi
.
04 Aprile 2025
Small but very welcoming place, thanks above all to the manager and Angelo who gives 1 impeccable service. Excellent and plentiful cuisine; I can't give 5 stars because the fish carbonara is also prepared with cream which in my opinion kills all the flavor of the fish!
Clodino Sinisi
.
31 Marzo 2025
Excellent experience, thank you for the beautiful evening
Valentina1980 Giudetti
.
29 Marzo 2025
Excellent lunch with average prices, I will definitely return. Thanks to the owner who is always kind and helpful
Umberto Sarcina
.
27 Marzo 2025
Nice welcome, very good homemade dishes, don't miss the opportunity to go ☺️☺️
Enzo Daddato
.
23 Marzo 2025
Pensavo Peggio? Si, decisamente, anche se date le recensioni precedenti ero certamente ben predisposto e con buone aspettative che sono state oltremodo soddisfatte.
In questa piccola osteria ho ritrovato davvero il clima di Osteria con la O maiuscola: oste (Emilio & Moglie) appassionato, simpatico e competente, porzioni abbondantissime, cibo davvero squisito, conto assolutamente onesto.
Materie prime di qualità eccelsa a partire dalll'olio di oliva.
Non fatevi ingannare dall’estetica del locale. Accomodatevi e lasciatevi consigliare dal mitico Emilio! Ci ha fatto gustare due ottimi antipasti (polpo alla brace su purea di fave e dei crostini con burrata, pomodorini, alici e capperi) dai sapori e materie prime 100% pugliesi (sono pugliese e posso garantirne la qualità) e due ottimi primi di pesce (freschissimo) gustosi ed abbondanti.
Buonissimo anche il tiramisù!
Per finire, tre giri di liquore al pistacchio gentilmente offerti.
Una menzione va anche alla gentilezza e la simpatia del ragazzo che ci ha serviti, di cui non so il nome.
Torneremo a trovarvi!
Veronica
.
18 Gennaio 2025