Classic osteria, very kind staff and excellent food...
Olindo Aggio
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07 Maggio 2025
8,0
Spiedo eccezionale, antipasto molto buono e abbondante, ottima qualità della materia prima.
Servizio eccellente e veloce, proprietario e camerieri cortesi e professionali.
Ci torneremo sicuramente!
Laura B
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25 Aprile 2025
10,0
Osteria with historical atmosphere...excellent food and wine also in bulk
Stefania Secolo
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23 Aprile 2025
8,0
Excellent quality, welcoming environment to experience even in summer when there is the patio with lights outside. Sublime and abundant spit-roasted meat, I recommend the aperitif, homemade gin with juniper berries, fantastic!
Letizia
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12 Aprile 2025
10,0
Oggi ho voluto riunire un gruppo di amici storici che per vari motivi si vede purtroppo non abbastanza quanto si vorrebbe… non potevo scegliere un posto migliore per un convivio in assoluto relax … il menù già da sé fa la sua parte, che tu scelga carne o pesce è sempre tutto da podio, ma vorrei spendere due parole anche per lo staff sempre attento, disponibile e cordiale. I prezzi onesti rendono il posto una perla ormai rara… grazie a tutti ❤️
elisa g
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05 Aprile 2025
10,0
Very good steaks and great pasta.
Friendly service
Peter K.
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06 Marzo 2025
8,0
Osteria of the past, not those snobbish places that are taverns only in name, excellent food (meat chosen by a "carnivore") spit specialty.
Attentive service and good wines by the glass too.
Sandro Camozzi
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25 Febbraio 2025
10,0
Excellent selection of cold cuts and excellent homemade porchetta. Exceptional first courses and spit. Generous portions.
Andrea Lucchetta
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26 Gennaio 2025
10,0
Here you will find a family atmosphere and excellent cuisine, expertly prepared in every small detail by the professionalism and kindness of its owner Egidio who together with his staff is able to satisfy any demanding palate.
Chiara
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18 Gennaio 2025
10,0
We go there every time we can, a few dishes that are always exceptional, as an entrée they always bring you a parmesan foam made by the chef which is irresistible to say the least, a platter of cold cuts and cheeses that you absolutely must try, fast service, kind and helpful staff and manager.
Highly recommended
silvio pozzobon
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15 Gennaio 2025
10,0