The food was really very good, congratulations!!
Arianna Mischianti
.
20 Luglio 2024
10,0
Nice restaurant but on the more expensive side
Renny Lindberg
.
11 Luglio 2024
6,0
Very delicious, very fresh, very local... and the most charming people: we had a perfect Italian dinner here!
Robin Sackmann
.
03 Luglio 2024
10,0
The restaurant is in a very convenient location for parking. Excellent service: the waitress was very friendly and helpful, she explained the menu and promptly answered every question we asked her.
The meat is highly recommended, tasty and very soft. The pasta with fish is also very, very good.
Absolutely honest prices, we will definitely return :)
Paolo Dalle Vacche
.
01 Luglio 2024
10,0
Good and creative dishes from the Chef. Impeccably kind service from the head nurse, with whom we immediately felt at ease. A beautiful surprise.
Mario Busso
.
29 Aprile 2024
10,0
First time in Albisola, we had dinner here and it was a pleasant discovery. Advised
Cristina Schiavone
.
26 Aprile 2024
8,0
Very welcome surprise. Excellent food (spectacular tiramisu!) Top welcome and truly relaxing and discreet background music. Prices appropriate to the quality of the food. Well done!!
gatto silvestro
.
26 Aprile 2024
10,0
I've eaten at this place a few times since it's near my house. There's no doubt about it, the lunch menu is convenient, as is the service.
The reason why I am doing this review, however, is not so much about the place, but rather about the customers who come to eat.
If possible, avoid parking in front of the restaurant window, because that is a lane from which cars exit from the gate of the building opposite: in the presence of parked vehicles you have to drive against traffic and there is the risk of hitting another vehicle comes from the opposite direction.
For those who have never come, behind the venue there is a car park with around fifty spaces, free especially in the evenings and on weekends.
I had previously written another review about it, but I realized that I had used an inappropriate tone.
Andrea Vezzolla
.
24 Aprile 2024
8,0
Allora, per dirla tutta, il punteggio giusto, per adesso, è secondo me proprio 4,5 ma il punteggio pieno, 5 su 5, l'ho dato per le potenzialità del posto e della cucina. Il mezzo punto che avrei tolto riguarda alcuni dettagli che se corretti porteranno la GATTABUIA ad altissimi livelli e soprattutto a diventare un riferimento della cucina veramente innovativa di questa zona, troppo satura di banalissimi "spaghetti allo scoglio" e "pesce alla ligure". Partiamo con ordine: un primo ECCEZIONALE (tagliatelle con scampi , limone e zenzero), un secondo MOLTO BUONO anche se non eccezionale (polpo alla gattabuia, cotto a bassa temperatura e saltato in padella), un OTTIMO vino PIGATO. Adesso veniamo ai punti deboli: 1) troppi piatti sul menù del giorno (suona male in termini di freschezza di preparazione, visto che la cottura lenta è il vanto del cuoco) 2) Il tiramisù che ha preso il mio amico aveva un vago gusto di ... NUTELLA (aaaagh!!!) mentre il mio sorbetto alla grappa non era granché.
Conto 50Euro a testa ovvero BUONO per aver mangiato cose non banali e di pesce. Complessivamente: MOLTO BRAVI. Tornerò a trovarvi spesso.
GG23
.
23 Febbraio 2024
10,0
Ottimo rapporto qualità prezzo, servizio molto gentile e piatti molto interessanti!! Cena tra amici molto piacevole!
Roberto T
.
30 Gennaio 2024
10,0