Truly fantastic, incredible oxtail stew
Giuseppe Franza
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10 Settembre 2025
10,0
Come on!!!
Everything was delicious
Really extensive wine list with excellent local selections.
The oxtail stew is worth the trip.
Courtesy. Friendliness. Expertise.
Daniele Gambaro
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10 Settembre 2025
10,0
Coming to eat at this restaurant is a mystical experience... Rome suddenly feels like home in Casteggio.
Excellent service, very kind and helpful staff, superb dishes (I highly recommend the carbonara, although the cacio e pepe is equally delicious).
Everything is perfect, especially for an intimate evening or with friends!
Giorgia Dolcini
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30 Agosto 2025
10,0
We've always had a great time, excellent food, kind and knowledgeable staff and the owner is a great person.
Roberto Gatti
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27 Agosto 2025
10,0
Fantastic experience this evening.
This restaurant offers Lazio cuisine as an alternative to local fare, with quality, courtesy, and a great deal of professionalism.
Excellent products, more than adequate portions, and a fair price.
We'll be back; it's worth it.
Fabrizio Marchese
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01 Agosto 2025
10,0
I recommend this very refined and quiet place, with professional service from young, yet highly skilled staff. Carlo, the chef, never fails to delight his guests, both with the exquisite dishes he prepares and with his presence, which shows all the passion he puts into his work.
Favorite dishes: the cod croquettes (one leads to another) and a delicious Carbonara.
I highly recommend it.
Thanks, Carlo!
Sal “A.” A.
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15 Luglio 2025
10,0
Osteria dall'ottima cucina della tradizione romana. Locale impeccabilmente ben arredato. Il proprietario è una persona squisita come tutti i piatti che si possono assaggiare. Il personale dipendente non è da meno... ragazzi educatissimi e perfetti nel servizio. Io purtroppo non bevo vini, ma a chi piace, sicuramente troverà una cantina ricca e di qualità.
Non mancherò di ritornarci quando ne avrò occasione. Bravi!
Tix21
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22 Giugno 2025
10,0
The best Roman cuisine restaurant in the province of Pavia
Marino Milella
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20 Giugno 2025
10,0
I have known Carlo, the owner of the restaurant, since he took the course to open this little gem in the Oltrepo Pavese area.
With his kindness, conviviality, playfulness and cheerfulness, Carlo has transmitted to all his guests and his staff the pleasure of eating, of taking time for themselves in the company of a typical pasta dish. The restaurant is improved year after year and the staff, now consolidated and made up of young and talented guys, is always friendly. The cod appetizer and pasta all'amatriciana as a first course are my winning formula for success; if a day has been bad, a lunch or dinner at Carlo gives you the right turn and you can't help but leave with a smile.
Highly recommended both for the genuine dishes and for the quality/price ratio.
Oh and let's not forget that for any need, lactose intolerance or celiac disease, Carlo is very available to find a solution and manage the kitchen so that the cooked food is not contaminated. They are very precise and attentive to the needs and health of all diners :)
CristinaGinevra Carini
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18 Giugno 2025
10,0
Aperto nell'ottobre del 2015. Parcheggio in strada. Si suona il campanello per farsi aprire, subito la saletta con la bella cantina frigo e i vini a scaffale. La prima sala dispone di 20 coperti, 22 la seconda parzialmente divisa in due parti, nel privé posto tra le due sale un grande tavolo conviviale. Chef e patron Carlo Pelizzardi; seguiti da Matteo e Tommaso, sotto il tavolo il gancio per la borsa. La cena:
Vino:
- Oltrepò Pavese DOCG Metodo Classico Pinot Nero Extra Brut "La Genisia" az. Torrevilla.
Pane bianco di produzione artigianale.
ANTIPASTI:
- carciofo crokkante (la sua salsa e ricotta affumicata in osteria).
- crocchette di baccalà (su crema di cipolla rossa in agrodolce e polvere di cappero).
SECONDA PORTATA:
- trippa alla romana (è un secondo).
- calamarata zola e gambero (è un primo).
DESSERT:
- cassola (dolce della tradizione romana, ricotta, uvetta e cannella).
- tiramisù espresso (nonèilsolitotiramisù settepiacelacremaèperte).
Caffè a chiudere.
La bella carta dei vini presenta 330 etichette anche al calice. Non è previsto il menù degustazione; à la carte 5 antipasti da 11 a 16€; 5 primi da 12 a 14€; 6 secondi da 15 a 20€; 4 contorni da 6 a 8€; 6 dessert da 8 a 11€; è tutto consultabile nel sito web. Sul menù c'è scritto che vige l'obbligo di scarpetta. Cucina ben eseguita e ampia scelta di vini. A fine cena i nostri complimenti.
Pamapava
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10 Maggio 2025
10,0