A lovely family run small restaurant with cooked food. Great escape from the touristic part and type of food offered there.
Kristina Brankova
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06 Maggio 2025
Family atmosphere with good quality cuisine. Typical Neapolitan recipes. Good quality and price ratio.
marina fiorella brozzo
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27 Aprile 2025
Historic tavern of Vomero (Naples). Simple traditional food cooked very well like at home. Ridiculously low prices. The wine made by the owner
Paolo Buffulini
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22 Aprile 2025
Very good restaurant 🍴! ! ! Super delicious dishes, the appetizers and vegetables are super delicious. The fried cod I ordered tastes great. The final snack has the fragrance of orange blossoms. The grandpa is very friendly and cute. The whole service is great and satisfying! ! !
I highly recommend it, very tasty homemade food, pleasant service
Ľuboš Čupec
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15 Aprile 2025
Excellent cuisine and charming welcome. I highly recommend.
Jacqueline FABRE JOLY
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08 Aprile 2025
Home cooking, good in its simplicity, small little place, nice atmosphere, fantastic owners. You eat what the house offers that day. I chose the rigatoni with ricotta and fried anchovies, accompanied by a side dish of your choice. A real gem
Elisabetta Esposito
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03 Aprile 2025
Very small place, with a few seats very close to each other: the environment is cozy and a bit narrow, but it helps to create a family atmosphere.
At first, the imposition of the fixed menu, with mandatory first and second courses, can be disconcerting, but once you are seated you immediately feel at home, like having lunch at grandma's.
Everything we tasted was very good, prepared with simplicity and taste. The prices are honest, the service fast.
The owner welcomes you upon arrival with great warmth: a detail that really makes the difference. An authentic and rare experience nowadays.
Locale minuscolo, si sta veramente stretti! Prima ancora di farti sedere ti chiedono di scegliere il primo piatto tra i pochissimi ordinabili e velocemente servibili, tipo pasta provola e patate o alla genovese. Anche i secondi piatti e i contorni sono limitatissimi e in pratica già pronti. Il tutto comunque molto buono. Vino della casa non male. Il prezzo è eccezionale. Se i proprietari sorridessero anche sarebbe una trattoria da 5 stelle (fatta eccezione per quello che credo sia il “capo famiglia”, il punto di forza oltre la cucina.
Daniele G
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29 Marzo 2025
Ristorante segnalato da alcune guide gastronomiche napoletane. Locale molto piccolo anzi piccolissimo con pochi posti a sedere, si sta strettini.
Piatti tipici di una osteria della tradizione napoletana, praticamente piatti già pronti per essere serviti come: pasta al forno, pasta e ceci, polpette con sugo, salsiccia e friarielli, ecc .
Tutto cucinato molto bene , come se fosse la cucina di casa.
Non è possibile prenotare, ma visto il servizio velocissimo, anzi lampo, l'eventuale tempo di attesa è di una decina di minuti.
Ottimo vino della casa.
Prezzi in ogni caso bassissimi.
Master_e_Commander
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22 Marzo 2025