A gastronomic curiosity in a commercialized environment. Small - 8 tight tables - "eatery", where only a 3-person family works. The menu is spoken by the Lady, simple two-course. There is a choice of fish, meat and cheese. Served simply and "straight from the heart", like at mom's. The price includes water and wine (there is a choice - white or red). If someone is looking for something culinary sophisticated, this is not a good idea. If, on the other hand, someone is looking for simple. And tasty food right next to the kitchen - I highly recommend it.
Wojciech Glowaty
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27 Giugno 2025
8,0
A dive into Neapolitan gastronomy, without frills but with a lot of substance. Donna Teresa as I told you, has gold, the gold of Naples. The daughter who serves at the tables is the one who manages the times, very helpful and kind.
The father at the entrance offers a welcome.
Absolutely to try.
Alberto Figello
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22 Giugno 2025
10,0
If you come to Naples you MUST stop by Donna Teresa.
Roberta Privitera
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19 Giugno 2025
10,0
Home cooking with quality products and cooked divinely. I recommend the lentil soup and fried anchovies.
Silvia Banfi
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18 Giugno 2025
10,0
Meatballs, pasta alla genovese, house wine… very good :)
Grapejuicegf08
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17 Giugno 2025
10,0
Dining at Donna Theresa feels like being welcomed into your Italian grandmother’s home! The food is homemade, comforting, and absolutely delicious. You don’t order from a menu; instead, you’re lovingly offered what’s been freshly made that day. Every dish is full of flavor and heart. This isn’t just a meal — it’s an experience. The best meal we had in Naples!
Debby Gil
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16 Giugno 2025
10,0
Love the owners, the food is delicious and eating there is like eating in your own dining room.
Ryan Smith
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16 Giugno 2025
10,0
Absolutelu great lunch. Friendly service and low price
Joonas Koski
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14 Giugno 2025
10,0
Locale minuscolo, si sta veramente stretti! Prima ancora di farti sedere ti chiedono di scegliere il primo piatto tra i pochissimi ordinabili e velocemente servibili, tipo pasta provola e patate o alla genovese. Anche i secondi piatti e i contorni sono limitatissimi e in pratica già pronti. Il tutto comunque molto buono. Vino della casa non male. Il prezzo è eccezionale. Se i proprietari sorridessero anche sarebbe una trattoria da 5 stelle (fatta eccezione per quello che credo sia il “capo famiglia”, il punto di forza oltre la cucina.
Daniele G
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29 Marzo 2025
8,0
Ristorante segnalato da alcune guide gastronomiche napoletane. Locale molto piccolo anzi piccolissimo con pochi posti a sedere, si sta strettini.
Piatti tipici di una osteria della tradizione napoletana, praticamente piatti già pronti per essere serviti come: pasta al forno, pasta e ceci, polpette con sugo, salsiccia e friarielli, ecc .
Tutto cucinato molto bene , come se fosse la cucina di casa.
Non è possibile prenotare, ma visto il servizio velocissimo, anzi lampo, l'eventuale tempo di attesa è di una decina di minuti.
Ottimo vino della casa.
Prezzi in ogni caso bassissimi.
Master_e_Commander
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22 Marzo 2025
8,0