You enter feeling satisfied and leave feeling confident. Attentive and punctual service, with a familiar atmosphere. The food is truly good, but the selection is limited.
Marco Mazzola
.
11 Luglio 2025
10,0
Excellent food in a typical tavern serving traditional Mantuan cuisine. Everything was delicious, and the portions were large.
Giulia Giardini
.
09 Luglio 2025
10,0
The perfect place to learn about and appreciate Mantuan cuisine...friendly service and excellent food, exceptional value for money.
Mauro Di Giovanni
.
09 Luglio 2025
10,0
Real tavern real risotto applause for tiramisu
Carmela Cirullo
.
05 Luglio 2025
10,0
Simply excellent, tasty dishes with all the Mantuan tradition, followed by attentive, competent and helpful staff with great sympathy
Paolo Bertinaria
.
05 Luglio 2025
10,0
Unfortunately, my expectations weren't met. The menu is in several languages, so it's definitely geared toward tourists. The food is good, but overpriced. Service is subdued, minimal, and we didn't feel very comfortable. A shame.
Sabine
.
04 Luglio 2025
6,0
Quality food and delicious traditional Mantuan dishes!
Giorgia Lo Grasso
.
28 Giugno 2025
10,0
Osteria piccolina ma molto caratteristica, ha un suo perché. Servizio rapido e professionale, qualche sorriso non guasterebbe. Antipasti e primi buonissimi e porzioni abbondanti. Dolci squisiti. Molto particolare il fatto che le pietanze vengono servite in piatti di rame, da' un tocco di retro '. Unico appunto, la polenta un po' anonima e senza sapore. Prezzo leggermente sopra la media, ma cmq rapporto qualità/prezzo abbastanza buono. Siamo usciti pienamente soddisfatti. Consigliato.
Francesco A
.
05 Maggio 2025
8,0
We liked everything about the location, the well-interpreted Mantuan dishes, the wine....
Quick and well organized kitchen. Congratulations, keep it up. Must try... Excellent value for money!
Sandro Tarpini
.
14 Aprile 2025
10,0
È la seconda volta che torno in questo locale: è piccolo ma molto caratteristico, popolato da personale di sala gentile e competente. Abbiamo deciso di mangiare come antipasto un misto di salumi con cotechino, giardiniera e polenta, poi ognuno ha scelto un primo piatto diverso. Io ho preferito i tortelli di zucca con burro e salvia: l’amaretto si sente molto, ma l’oste mi aveva avvertita al momento dell’ordine (io adoro gli amaretti quindi per me erano perfetti così). Conto molto onesto rispetto a quanto mangiato e bevuto.
Elena B.
.
03 Marzo 2025
10,0