I tried this restaurant in Castelfranco Emilia/Anzola dell'Emilia for lunch and frankly, although the place is very well furnished, despite the service provided by very kind staff, I am not fully satisfied, at least for the expectations created by reading the reviews. There was a strong cooking smell in the room, so much so that the clothing was impregnated with such odors and frankly a functioning extractor hood would be the minimum or ABC for a place like this! With the benefit of the doubt, because perhaps it wasn't a good day for the restaurateur, I will return to try this place and, on that occasion, I will change this review for better or worse....
Andrea Stella
.
15 Luglio 2024
8,0
We arrived almost at closing time and were nevertheless welcomed with great professionalism, food served in an excellent manner and, a gem from the chef, a taste of a tortellini that we wanted to try.
What can I say?...an excellent lunch washed down with excellent Lambrusco! Thanks again!
We will definitely be back
Catia Massi
.
15 Aprile 2024
10,0
Quiet place, friendly and helpful staff. Exquisite dishes!
carolina zen
.
02 Aprile 2024
10,0
Easter lunch.
Courteous and professional staff and customer-focused chef.
Quality food, especially the lamb was exceptional.
Riccardo Pulici
.
31 Marzo 2024
10,0
A confirmation over the years. Selected raw materials, high quality and great professionalism. We will be back again!
nadia lommi
.
21 Marzo 2024
10,0
……proveniente dalla Romagna mi chiedono di fermarmi a pranzo e così sia……
Mi portano qua, comodissimo e con parcheggio attiguo…..
Credo che tutto sia andato per il meglio, però…..c’è qualche cosa che non mi ha appagato a pieno…..
I tortellini in salsa di parmigiano sono comunque da brivido così come il filetto all’aceto balsamico.
I dolci nella media.
Non particolarmente economico…..
ClaG_12
.
18 Marzo 2024
6,0
Non è stata un’esperienza che ci ha soddisfatto.
Gli antipasti sono buoni, ma in proporzione costano veramente cari. Un’insalatina con prosciutto, parmigiano e qualche goccia di aceto a 16 euro è veramente tanto.
La carne di bovino è di caratura eccezionale e la cottura è stata magistrale.
La grossa pecca sono alcuni primi, che vogliono cercare strade parallele ai grandi classici emiliani, ma con un risultato sgraziato. Nel caso specifico, dei triangoli di patate in crema di parmigiano. Pasta scotta, ripieno molle e tendente al neutro. Mescolone pasticciato con la salsa al parmigiano. Un piatto veramente non all’altezza.
Purtroppo la zuppa inglese che abbiamo assaggiato non credo fosse fresca , in base alla parte esterna fortemente asciutta.
Conto non indifferente, ma che lascia soprattutto dispiaciuti verso alcuni problemi nel menù.
Rhg8z
.
10 Marzo 2024
6,0
Lunch break for work, excellent choice of dishes of the day, good price of the dishes in relation to the quality, the cover charge at €3 is a little excessive and water (0.75l) is always €3
Massimo Appendino
.
09 Marzo 2024
8,0
Restaurant along the state road, convenient for those like me who travel between Modena and Bologna for work. Very nice place with convenient parking a few steps from the entrance. Good and tasty food. The tagliatelle with meat sauce are very good. Very courteous and attentive service. It's nice that the chef comes out to the dining room every now and then to bring dishes and talk to customers. Family atmosphere.
Diego Romeo
.
01 Marzo 2024
8,0