I didn't want to destroy you for various reasons, but if you charge €100 per person to eat in the cold you're not there at all. I strongly advise you to look at the prices, because the chef may be good, but if you make him work with 2 kids in the kitchen he won't do miracles, and if I have to pay that money you have to be impeccable, both in the service and in the quality of the food. This would have been a 0 star review, but I want to advise you that sometimes changing the formula or modifying something is not a worse quality term. When you open a restaurant you have to deal with your wallet, but not that of others. Good luck and good luck with everything.
Vito Paterniti
.
06 Gennaio 2025
6,0
Lunch with family, everything excellent. I recommend onion soup given the cold period, very good.
Carlo Beretta
.
05 Gennaio 2025
10,0
Excellent experience, warm environment you immediately feel at home, spectacular food accompanied by perfect service.
Pulled sheep really hard to forget.
Compliments to the chef and all the staff! 👏
Alessandro Guerrieri
.
31 Dicembre 2024
10,0
Since the last time I was here, the change of management has transformed this place into a real gem. The restaurant was full, but without that annoying buzz typical of crowded places: a welcoming and well-kept environment. The service was impeccable, punctual and hassle-free. And that's just the atmosphere!
Moving on to food, the situation gets even better. Everything was simply delicious, starting from the cover charge, which is not the usual basket of bread, but a real invitation to be surprised, abundant and original. The dishes? Perfect in every course, with excellent quality raw materials and evident attention to every detail.
It's rare that I go so far in my reviews, but this time I really can't help but point out what a fantastic experience it was. The only note I could make is more of a joke: the menus! A small flag to distinguish the Italian ones from the English ones wouldn't be bad. But here too, everything was handled with great sympathy, which makes it difficult to even consider it a criticism.
In short, an experience that I recommend without reservations. Well done, keep it up!
Emanuele Pisano
.
01 Dicembre 2024
8,0
We went for a birthday lunch, excellent food, service and a lot of attention to detail.
They were also "ready" to meet the needs of a large number of guests who did not eat gluten by offering gluten free dishes and alternatives.
Prices absolutely in line with the quality of the product and service, we will be back!
Raffaello Moretti
.
17 Novembre 2024
10,0
Cozy and very clean location.
Excellent value for money.
PEMARCENZI
Raffaele Esposito
.
10 Novembre 2024
10,0
Quando siamo in zona questo è il
Nostro posto preferito … dove qualità e cortesia sono di casa ! E questo giro abbiamo portato anche nostra figlia , che vive a Barcellona , gli abbiamo consigliato il risotto con l osso buco … una prelibatezza senza confronti , è rimasta basita dal gusto e dalla preparazione del piatto , sicuramente rivisitato rispetto il
Tradizionale … ma a dir poco eccezionale! Personale gentilissimo e molto molto professionale … ! Abbiamo passata un ottima serata ma sopratutto siamo rimasti come sempre molto soddisfatti della cena e dei piatti serviti .. su consiglio del personale , accompagnato da un eccellente bottiglia di vino … Grazie x averci coccolato 🥰 . Vi auguriamo con tutto il cuore un buon lavoro . Famiglia Fumagalli
SAMANTA DANELLI
.
01 Novembre 2024
10,0
Incredible restaurant, everything delicious, great attention to detail. Highly recommended!
Chiara Fumagalli
.
01 Novembre 2024
10,0
Excellent products taken care of throughout
Spectacular food
But two dishes, that is, an appetizer and a second course on the business menu which in total is 35. I paid 71.
An exaggeration for a midday
marco mantovani
.
31 Ottobre 2024
6,0
Siamo stati in questo ristorante perché era molto tempo che ci passavamo davanti e dicevamo sempre che sarebbe stato interessante provarlo. E anche questa volta l’intuito mi ha aiutato. Che dire un’ottima locanda dove cenare. Il locale è molto carino e intimo. La qualità del cibo è alta. Tutti i piatti mangiati erano davvero buoni. Interessante anche i vari ‘regalini ‘ durante la cena davvero buoni. Che dire abbiamo scoperto un posto che vi consiglio di provare. Secondo me rimarrete contenti come noi. Ora aspettiamo il menù autunnale poi quello invernale e per finire quello primaverile. Le aspettative sono alte. Ahhhhh beh sublime la pecora !! Mi piace molto e qua l’ho mangiata davvero buona !! Qualità quantità e costo ottimo. Sì perché oltre ad essere buoni, le porzioni sono anche corrette. Finalmente !! Complimenti davvero bravi.
Fight77mi
.
21 Settembre 2024
10,0