An authentic and genuine experience in Casteggio, this is the Osteria without the "H." The atmosphere is rustic and welcoming, with a family atmosphere that makes you feel immediately at home.
The family is kind and helpful, ready to advise you on dishes and answer your questions about local cuisine with passion.
Prices are their strong point: low for the exceptional quality, worthy of Michelin stars.
Reservations are recommended; they only have seven tables.
Alex Alessi
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09 Agosto 2025
10,0
Everything was perfect! We were very well received despite the language barrier... the meal was perfect and we had a very pleasant time. Thank you very much!!!
Emilie De Cadier
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05 Agosto 2025
10,0
Very good typical dishes, few tables, better to book
Barbara Baino
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29 Luglio 2025
10,0
Finally, a place that's different from the others, not standardized.
But above all, the food was truly delicious! I hadn't had such good agnolotti in years, with a truly homely flavor.
The house wine was also delicious.
Highly recommended.
michaela moro
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26 Luglio 2025
10,0
Like being at home, the cold cuts are excellent, the roast veal is tender, the agnolotti are exquisite, even the dessert will delight you... Massimo is very friendly and Claudia is very good in the kitchen...
Claudia
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21 Luglio 2025
10,0
Excellent dinner and pleasant conversation with the owner, very friendly and easy-going. We will definitely return, maybe when it's less hot
Francesca Stefani
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15 Giugno 2025
10,0
A dive into the 80s and memories in Alpine style. Lots of decorations, crests on the walls and tools commonly used among the alpn3 troops. Spartan environment without many frills, only one room, about ten tables, menu reeled off by heart by the owner of the house. Divine pumpkin tortelli and excellent stew agnolotti. They do not do a fixed menu but only à la carte. However, generous portions and homemade pasta a real poem.
Tripodi A
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12 Giugno 2025
10,0
5 stars because more cannot be given
francesco presti
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27 Maggio 2025
10,0
Claudia è lei in cucina e con suo fratello Massimo l'Oste hanno creato dal nulla un vero capolavoro. Claudia quando esce dalla sua cucina per portare i suoi piatti della tradizione ai convitati si illumina la sala per il suo sorriso e quegli occhi scuri così raggianti. D'altro canto Massimo incanta con la sua bella parlata spigliata. Questa Osteria è una perla rara. È un vero gioiello per Casteggio e non solo. Lo è per tutto il territorio. Cucina della loro tradizione. Cucina che purtroppo non esiste più se non dall'Osteria del Vecio Alpin!
Avanti Signori venite in tanti!
Stella S
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11 Aprile 2025
10,0
Ci siam tornati lo scorso venerdì sera, gli agnolotti sono i migliori che si possono trovare in un ristorante, sono casalinghi al 100%, ma visto che non c'era il pienone Massimo ci ha proposto un assaggio dei vari primi e un paio di polente da condividere, anche se pur pieni da tutto quel che abbiamo mangiato, un bollito con mostarda di Voghera e un verza con acciughe l' abbiamo preso. Buonissimi i Brasade' intinti nel vino, buono tutto e anche il prezzo e' pur i rincari e' ancora assolutamente abbordabile.
727massimo
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10 Aprile 2025
10,0