The restaurant and the staff are excellent. Wine and food absolutely fair in price. A clear recommendation
Hubert kickinger
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24 Febbraio 2025
10,0
I went to this tavern on a Monday evening.
Apart from the very welcoming place, very clean and super competent staff, I was able to taste some delicacies.
More precisely, I ate an appetizer consisting of samples of polenta, green tomino cheese, pepper with bagna càuda and veal with tuna sauce.
As a first course I chose the plin with roast sauce.
For wine I drank a bottle of arneis.
I finished it all off with their cake called 500.
I found everything delicious, very fresh and cooked very well.
Very quiet environment with background music that is not at all annoying.
The price is more than affordable. I highly recommend trying it at least once, you won't be disappointed at all.
Loriana Turbololly
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11 Febbraio 2025
10,0
Quality food. Good dishes, at our table gnocchi with castelmagno and gnocchi with raschera. Raw and buffalo meat and grilled fillets and sub-fillets and a fillet with green pepper (wrong order, but no problem)... There were six of us... The gnocchi very good, the raw meat a little too salty (but alas it doesn't depend on the cook). The meat was a little overcooked, but tasty. It's a place I would return to. Welcoming environment and friendly staff.
Fabio Antonio Fiore
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03 Febbraio 2025
8,0
I was in this small tavern after visiting the car museum, even without having booked they found me a table, where I was able to taste typical Piedmontese cuisine.
The girls are very kind and the service is very fast.
I felt really at ease, keep up the good work.
andrea ferraris
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24 Gennaio 2025
10,0
It is a great classic, with memorabilia that tell the story of the past of the Italian automobile. The food is good, Piedmontese tradition, with attentive service.
pilar tozzi
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23 Gennaio 2025
6,0
We went for lunch at the end of a visit to the CTO, which is about 300 meters from the tavern. We opted for the weekday fixed price menu (14 euro first course, second course, water or 1/4 of wine) which for the occasion included a good risotto with radicchio, gorgonzola and a skewer with baked potatoes as a second course. The dishes on the à la carte menu that we saw passing by on some other tables were very inviting. Excellent service, friendly and welcoming staff. We then had Caffè 500 as dessert, a coffee accompanied by a trio of very good sweets. We plan to return to taste the à la carte dishes it offers, in particular those of Piedmontese cuisine
verzillo
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22 Gennaio 2025
8,0
I knew why I went there with my father as a child.
On a late Friday evening they saved me for a dinner with friends who wanted to try something rustic and Piedmontese.
Fantastic quality, great wine and friendly staff.
And then where do you find a place with pieces of ancient 500s attached to the wall?!
Saverio Giorgio
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20 Gennaio 2025
10,0
Always a certainty, next to the Lingotto, a local historian. Quick service and Piedmontese cuisine
Antonio Addamiano
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16 Gennaio 2025
8,0
Non abbiano prenotato, il locale era abbastante pieno. La vedo del locale particolare rimanda comunque molto le automobili Fiat di una volta quando Fiat faceva ancora le automobili. Credo che qui convenga prendere il menù del giorno della casa costa 14 € e si sceglie un antipasto un primo un secondo tutto abbastanza semplice tra una scelta di due portate. Se invece scegli alla carta da menù, i prezzi sono come gli altri ristoranti, quindi un primo viene dai 10,/ 14 € i secondi Dai 14 € in su, mentre gli antipasti sono dei sei ai 14 €. Il personale é molto gentile, attento e rapido ed anche molto cortese devo dire che il locale è pulito le forchette sono di metallo i piatti in ceramica e le tovaglie di carta come i tovaglioli. Abbiamo preso una bruschetta semplice e devo dire gustosa mi è piaciuta molto, e poi un tomino con lo speck che era però sulla piastra è andato troppo tempo ed è un po’ bruciacchiato comunque il tomino è buono. Di primo ho preso gli gnocchi a Castelmagno molto buono lo gnocco la crema di Castelmagno poco saporita un po’ dolce, forse perché c’è anche poco Castelmagno. L’altro primo invece gli agnolotti del P su arrosto e questi invece erano molto gustosi mi sono piaciuti molto. Consiglio a chi viene qui di fare il menù completo Perché è un senso venire all’osteria del Fiat.
etabeta01
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13 Gennaio 2025
6,0
Ambiente particolare ricordo della vecchia catena di montaggio fiat. Agonolotti al plin da orgasmo come la pasta e fagioli bagnati da un ottimo barbera. Poi la carne en zucchero. Filetto strepitoso. Ambiente da osteria d’altri tempi. Merita davvero
Giulio
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11 Novembre 2024
10,0