A guarantee that has always been...
But praise is still good 🙌
Well done guys
Juri Sciolè
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24 Marzo 2025
70s Bud Spencer-style ambience. Fast, courteous and efficient service. Excellent pizzas, digestible and non-greasy dough. We came yesterday for the first time and we were absolutely surprised! We will definitely be back. Honest prices
Emilia So.
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22 Marzo 2025
This tavern is renowned for the quality of its meat. Discrete service and surroundings.
Emilio Guarracino
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22 Marzo 2025
On the way back from Rome, just a few minutes from the highway exit, we arrived here by chance... everything was exceptional! The meat was excellent! We were so hungry that we didn't take any photos... but we will definitely be back!
Revisioni Mascio
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20 Marzo 2025
My review is very positive, the meat is of excellent quality and freshness, wide choice of cuts and various breeds, see Mr. Vinicio cutting ribs is like looking at a painting by Michelangelo, a work of art. Nothing to complain about the service, it's worth waiting a bit to see the food arrive, but even just the goodness of the bread made by them is worth it.
The only flaw is the total inaccessibility of the venue for people sitting in wheelchairs, both at the entrance to the venue and inside, not to mention the completely impassable external area.
Overall the opinion is positive
M.cristina Falone
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15 Marzo 2025
A perfect lunch, from welcome to dessert. Very kind, wine highly recommended, preparation of the dishes truly impeccable in terms of flavor and generous quantity without being excessive.
Authentic regional cuisine at a fair price. A flaw? I'll have to go back again and again to find out :)
Claudio Bonnici
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11 Marzo 2025
Locale arredato semplicemente, da osteria appunto, con cibi buoni ma esageratamente cari anche in considerazione di contesto e servizio. Eravamo in tre ed abbiamo pagato 38 euro a testa per tre tagliate di dimensioni ridotte, due contorni, due dolci ed un quartino di vino della casa.
Sabrina
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19 Febbraio 2025
On Mondays, long waiting times, raw kebabs and focaccias with peppers are too tasty
Giacomo Luca Tuse'
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17 Febbraio 2025
Posto accogliente e familiare. Carne eccezionale . Consiglio sushi di carne , vera novità !!
Donatella Giangola
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08 Febbraio 2025
Dopo la mia prima recensione di questo locale che risale a mag. '24, sono tornata in estate ma ho scordato di recensire che non mi era piaciuto in quanto: arrosticini portati "a puntate", patate fritte arrivate con estremo ritardo, servizio super lento, insomma, non piaciuto. Ora, siamo tornati pochi giorni fa, e devo dire che gli arrosticini bei caldi (20) ottimi , patate fritte x 2 di aspetto fresche non surgelate visto il tipo di taglio, tiramisù, gradevole, torta crostata fatta in casa,bcon marmellata di uva da agricoltura bio e aggiunta noci, STUPENDA, non mi vergogno a dire che ho fatto il bis, acqua minerale naturale portata senza chiedere, ma gradita, 2 birre Ichnusa: normale 0,4 e una non filtrata 0,5, 2 caffè, 2 coperti = € 63 scont. € 60. Posso dire che questa volta è stato tutto ok, forse perchè era un lunedì o che, diciamo che ho mangiato con gusto, caldo, forse potrei solo dire che il servizio è sempre molto lento, nonostante non ci fossero molti commensali, però ritengo di dover invitare a provare, evitando la pizza che, a mio gusto è improponibile. Soffermarsi sulla carne che ha sempre degli ottimi aspetti essendo presente una vetrina di esposizione e il titolare, più anziano che è dedicato al taglio.
ratatuille
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16 Gennaio 2025