Superlative cuisine, excellent service and wonderful location. Applause for the wine list. Highly recommended. The Sunday lunch idea is brilliant and everything from the starter to the dessert was a wonderful discovery of incredible flavours. For me, one of the best restaurants in the area.
Gabriella Gatti
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13 Marzo 2025
10,0
Lucky to have discovered it, excellent food, flavors you don't expect, innovative and respectful traditional dishes. Excellent fresh pasta, full-bodied and robust. Delicious and tasty meats. All dishes accompanied by enveloping and tasty sauces or stocks.
The dessert was a surprise! What you see is a detail compared to the explosion of flavors in your mouth. All with impeccable service and accompanied by a good wine. Well done!!!!
Elena Bianchini
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13 Marzo 2025
10,0
Excellent food in a very particular atmosphere definitely worth trying
Marcello D'Angelantonio
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24 Febbraio 2025
8,0
This restaurant is a great option to try, all the dishes are delicious and the service is excellent. Beautiful rustic atmosphere with and open kitchen chef 👌👌👍
Rita Russo Formisano
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09 Febbraio 2025
10,0
Welcoming environment, top-notch tasting menu. Superlative rose cake. We will definitely return, recommended.
Marco Grassetti
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26 Gennaio 2025
10,0
You enter, a wonderful fireplace and many lit fire logs welcome you into a spectacular kitchen with chefs concentrated and caught between ribs and grilled pigeons.
The menu is a harmonious fusion of traditional Abruzzo cuisine, with its reassuring flavours, perfected over time and carefully innovative impulses.
Kindness.
Difficult to ask for more.
Well done everyone.
Adriana Di Felice
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24 Gennaio 2025
10,0
Super welcoming location and finely organized in spaces and furnishings. A satisfying and tasty personal cuisine. An adequate service and a surprising value for money.
I'm sure the tavern will offer further surprises. Good luck to the whole team!
Matteo D’Orazio
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01 Gennaio 2025
10,0
Not much to comment on. Everything excellent, from the location, to the food, to the staff, to the cellar. Exceptional work by the guys at the helm of the restaurant, one of the best places in the area without a doubt.
Niccoló Comini
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21 Dicembre 2024
10,0
Dall'accoglienza in poi, è stata un'esperienza veramente piacevole, servizio attento e mai invasivo, antipasti deliziosi, lo "Spago col dashi di maiale" super e la "Vaca Vieja" che dire cottura perfetta, sugosa e tenera.
Che dire: complimenti davvero!
Un gruppo di giovani pieni di passione,
Consigliatissimo!
Antonella G
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02 Dicembre 2024
10,0
Cena per il compleanno di mio marito , già da subito ho capito che sarebbe stata una meravigliosa esperienza. Federica , disponibilissima già per telefono a qualsiasi richiesta o informazione. Chiedo il tavolo migliore e scegliamo di fare due menù degustazione da 7 portate. Ecco che inizia la poesia.
Rivisitazione in chiave moderna di eccellenze territoriali con ottime materie prime. All’inizio veniamo deliziati da dell’ottimo pane fatto da loro con il loro olio per poi proseguire con 2 antipasti, 2 primi, 2 secondi, una deliziosa torta di rose e un altro dolce .
Personale giovane con voglia di fare e molto motivato ! Ottimo, continuate così ragazzi che sono certa andrete lontano
Elisa G
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09 Ottobre 2024
10,0