Young guys who offer an innovative menu respecting the Abruzzo culinary tradition. All excellent, special mention to the spaghettone and the rose cake with cream (space)
Fabio D'Andrea
.
26 Agosto 2024
10,0
Romantic atmosphere, exquisite dishes and very smart young owners!
We met Federica and Maicol and you can immediately perceive the passion they put into creating this restaurant.
Compliments!!
I absolutely recommend the tasting menu (we did the 5-course one) and it was all very refined and tasty.
We will definitely come back to visit them!
Elena Paravisi
.
25 Agosto 2024
10,0
A top recommendation. Very exciting menu with imaginative dishes in a wonderful atmosphere. Uncomplicated but warm service. Definitely visit.
The price-performance ratio is also completely fine.
Pito O
.
13 Agosto 2024
10,0
A very special place, almost a bit magical. Young team, creative implementation with local products at the open oven, you no longer want to look away from the kitchen. A wonderful experience, Osteria at its best.
Laura Teigelack
.
12 Agosto 2024
10,0
Ristorante di recente apertura in un caratteristico borgo medioevale.
Federica è una perfetta padrona di casa, sa consigliarti e guidarti con maestria nel percorso culinario che intendi scegliere e nei vini da abbinare.
Ho assaggiato la panzanella con anguria, gustosissima, il piccione, davvero superlativo, e l’ottima cheesecake rivisitata.
Maicol in cucina è abilissimo nel trasformare i piatti della cucina abruzzese, a volte un po’ pesanti soprattutto d’estate, in capolavori semplici ma ricchi di sapore, con l’utilizzo di materie prime eccellenti.
Davvero complimenti ragazzi, continuate così!!
Palatina12
.
11 Agosto 2024
10,0
Everyone is very nice and super professional: from the meter D and sommelier Federica, to the chef, to the waiters.
Ingredients of exceptional quality, classic dishes reinvented with simplicity, adding unexpected notes and original flavours.
Marta Cammarano
.
10 Agosto 2024
10,0
If I could I would give it 10 stars!
Suggestive location, excellent service and breath-taking food. Hands down one of the best places I've ever been!
Deep cellar, suitable for every taste and for enthusiasts like me! The perfect combination of tradition and modern cuisine. Just huge compliments. See you soon
Carlo Bosica
.
04 Agosto 2024
10,0
All very good, starting from the starters in particular the fried cheese and the beef tartare.
If you are a pigeon lover, absolutely order it.
The ending with the rose cake was a wonderful discovery.
Leonardo Pomponii
.
29 Luglio 2024
10,0
Ristorante squisito e carinissimo nel centro storico di Torano Nuovo. Il cibo è delizioso, la proprietaria e i camerieri sono gentilissimi, e l'ambiente è rustico ma al tempo stesso deliziosamente arredato, creando un'atmosfera accogliente e piacevole. All'inizio del pasto viene servito a tutti del pane fatto in casa e dell'olio di produzione propria. La carne arriva da una piccola fattoria della zona, ed è cucinata alla brace sul camino. Ringrazio davvero tutti per il pranzo da leccarsi i baffi e per l'accoglienza.
Carlotta M
.
30 Giugno 2024
10,0
COMPLIMENTS!
I had high expectations for this place and it exceeded them in every way! Tasting tour with typical, high-quality products. Very young competent staff who create a relaxing and harmonious harmony. Buttons stuffed with Callara sheep PURE POETRY!
Letizia Di Francesco
.
30 Giugno 2024
10,0