Good welcome, excellent food, friendly staff, a good place to recommend as they did to me. Thank you all
Leonardo Pantaleo
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25 Marzo 2025
10,0
In a side street of Piazza Bodoni there is this charming tavern that offers dishes
of the Piedmontese tradition and seasonal dishes: I tasted some delicious green tagliatelle with artichokes and an excellent Piedmontese mixed starter (perhaps the salmon on crostini, to be seen again), the hazelnut cake was interesting and everything was "washed down" by an excellent Nebbiolo.
Armando Barilli
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25 Marzo 2025
8,0
Local located in the center of Turin, easy to reach, welcoming environment. Friendly staff. Reservations are recommended as it is always very busy. Quality food with excellent value for money. Highly recommended! Excellent prices.
Stefano Foto 5
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23 Marzo 2025
10,0
Truly excellent typical Turin cuisine. Compliments. When I return to Turin it is very likely that I will visit you again. I still dream about your gnocchi!
Danilo Donato
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12 Marzo 2025
10,0
Welcoming place with helpful and competent waitress on the dishes which proved to be tasty and of excellent quality. Fast but not hasty service and an innkeeper worthy of this name. It will be a fixed stop for the next time I return to Turin. Compliments
Cristiano bacci
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09 Marzo 2025
10,0
Very friendly waitresses, fast service, amazing food. Homemade pasta out of 10! I recommend the agnolotti and the fassone ragù. We will return.
Ainhoa Navarro
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09 Marzo 2025
10,0
Exceptional!!!!
Must try...classic Piedmontese cuisine in a beautiful old tavern.
Top
riccardo de bacco
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03 Marzo 2025
10,0
Excellent restaurant, welcoming environment and friendly service, very refined traditional Piedmontese cuisine, good value for money, to be recommended.
Tweety
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01 Marzo 2025
10,0
Cena del 04/02/2025
Posizione felice, centrale, a due passi da piazza Bodoni con il suo ampio parcheggio interrato.
Ambiente tradizionale, caratterizzato da luci soffuse e tinte neutre a creare un’atmosfera accogliente e rassicurante e da soffitti con mattoni a vista a sottolineare la vetustà del locale e a tramettere una piacevole sensazione di tradizione.
Tavoli adeguatamente distanziati e comfort acustico di livello.
La cucina è tipica piemontese, con menù non molto ampio, secondo tradizione sbilanciato verso gli antipasti , gradevole e risparmiato dalle, per me odiose, reinterpretazioni.
Le nostre ordinazioni hanno soddisfatto le aspettative, con i tajarin al dente e abbondantemente conditi, l’antipasto “rosa di Langa” tipico che più tipico non si può, acciughe del Cantabrico in tre maniere buone ma non molto carnose e la guancia brasata al nebbiolo gustosa e dalla cottura perfetta.
Dolci apprezzati.
Pane di produzione propria morbido e con una bella mollica umida, che invita ad abusarne.
Carta dei vini incentrata su produzioni locali, dalla quale abbiamo attinto un ottimo Ruchè di Pierfrancesco Gatto.
Servizio cortese e rapido.
Voto: 8,5
Massimo Nappi
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15 Febbraio 2025
8,0
Siamo tornati presso l'Osteria sabato 21 dicembre sera ovviamente previa prenotazione che consiglio. Abbiamo gustato la Rosa di Langa ed il Cestino di sfoglia come antipasto e le Guance Brasate come secondo. Abbiamo completato con Bonet, Timamisù e Torta di Nocciole. Calici i Barbera e Nebbiolo.
Tutti i piatti sono risultati gradevoli e nelle porzioni giuste.
Personale efficiente e gentile.
Spesa sui 50€ a testa. Ci torneremo.
Tony L
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06 Gennaio 2025
8,0