Of all the restaurants I have visited this season it has been the best of the best
jhonny barreto
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11 Maggio 2025
10,0
Really nice place in Testaccio, right in front of Monte de' Cocci... the menu offers Roman and other dishes prepared with great care. There were 4 of us and we tried 5 of the appetizers on the menu... but we would have liked to try them all. Potato and provola soup cooked to perfection and the ajo, oil and chilli pepper with exceptional red prawn... we had to stop because we were full but we will be back soon to try everything else. Truly a wonderful surprise.... I would say HIGHLY RECOMMENDED!!!
Ilaria Badii
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10 Maggio 2025
10,0
Absolutely recommended! Exquisite food. We ate both the first courses, including gnocchi and gricia, and the second courses, chicken and octopus, all absolutely delicious and well presented. Only note on the chicken, perhaps it deserved not only the breast in the cut and some side dishes to garnish the dish too, but honestly I will gladly go back! Recommended red wine from Montepulciano and one from Piglio, very good. Fair prices, worth a try!
VALERIO CAPPELLETTI
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27 Aprile 2025
8,0
The absolute best of the best in Testaccio! We love to come here every week, high quality at fair prices in a nice relaxing environment.
M. Costa
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25 Aprile 2025
10,0
Located in the Testaccio district, the place is very nice and the staff are all very courteous and professional.
I love the cuisine at Viata like they do and the dishes are fantastic.
I've already been there other times and so I've tried multiple dishes, all very very very good. The selection of wines is also very nice.
I will definitely be back soon!
Well done
Enrico Miele
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21 Aprile 2025
10,0
Excellent!! Top quality/price! Cacio e pepe for 10, a very nice place, crazy service, a beautiful discovery ❤️
Carlotta Marsicano (My Way)
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10 Aprile 2025
10,0
A very nice tavern-restaurant in Testaccio.
The first courses are breathtaking: in particular the "mezzi Rigatoni alla Carbonara" and the "Pici alla Gricia with artichokes". “Chicory”, in my opinion, is worth trying at least once in Rome. Even the “Baccalà alla Puttanesca” had a sauce that was truly the death of it.
For dessert, the hot "Apple Puff" accompanied by a scoop of cinnamon ice cream, absolutely recommended.
Clean and modern bathrooms. Fairly formal atmosphere.
Staff nothing special.
The place opens at 8pm, not a minute earlier.
Overall, I recommend checking it out!
Matilde Ravera
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08 Aprile 2025
10,0
Excellent food, impeccable service
Alfredo Mellano
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31 Marzo 2025
10,0
La definizione di "osteria" è pittoresca ma non veritiera per un locale alquanto elegante e abbastanza caro nel cuore del popolare Testaccio. Il menù contiene diversi piatti della tradizione romana: mezze maniche alla carbonara (ottime), carciofo alla romana (eccellente), polpette di carne sul crema di pecorino (discrete), pollo alla cacciatore (discreto), gelato alla Liquirizia (eccellente) e maritozzo (ottimo). Discreta la cantina, gentile il personale di sala. Non aspettatevi di spendere meno di 50 euro a testa per una normale cena ma, nel complesso, uscirete soddisfatti. Prenotare con buon anticipo!
N.B. A un centinaio di metri (praticamente a fianco del distributore di carburanti visibile dal locale), c'è un grande parcheggio a pagamento, caro (5 euro l'ora nella fascia serale) ma provvidenziale, poiché cercare un posto regolare lungo le strade del quartiere è un'avventura.
Corrado_Roma_Italia
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16 Febbraio 2025
8,0
In compagnia di sei amici, uno dei quali frequenta il locale da innumerevoli anni, ci ritroviamo in questa graziosa e storica osteria del Testaccio, ristrutturata con una nota elegante ma sempre familiare, per assaggiare la cucina della tradizione romana, con qualche rivisitazione e un occhio rivolto anche alla presentazione del cibo. Numerosi i piatti provati e condivisi, tutti deliziosi e particolari non solo per gli accostamenti intriganti: cannelloni farciti con spuma di baccalà mantecato, spiedini di mozzarella in carrozza, sformatino di carciofi, tartare di manzo con funghi cardoncelli e bruschette con moscardini ed alice. Accompagnati da tre ottime bottiglie di Sauvignon Vulcaia (Az. Inama) non potevamo esimerci dalla tradizionale e intramontabile carbonara con mezzo rigatone, non disdegnando però lo spaghettone ajo, ojo, peperoncino, gambero rosso e lime (una vera leccornia) oppure il fantastico pacchero polipo e ragù.
Sarebbe bastato arrivare fin qui per essere sazi al punto giusto, ma si sa una chiacchiera tira l’altra e quindi ci siamo ritrovati a mangiare con soddisfazione “scarpetta docet” dei gustosi cubetti di manza brasati con pomodorini confit.
Chiusura d’obbligo con caffè e amari, tra cui segnalo la presenza del 100 erbe Ballor.
Servizio veloce ed informale, conto onesto per il rapporto qualità/prezzo
Jimmyluglio1969
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17 Dicembre 2024
10,0