Typical place. The service was ok. The tasting was perfect.
Edi B
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22 Aprile 2025
8,0
Fraschetta a little hidden but valid.
Basically everything is good but amatriciana even more.
The BAO with the various fillings of typical dishes is not bad!
To return.
Francesco Lolli
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06 Aprile 2025
8,0
Good food and quiet place. Francesco cannot be missed as well as some ditties between one bite and another. Continuing this path can only do good things!
Francesco Riccardi
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02 Aprile 2025
10,0
Eravamo già stati in questa fraschetta e ne eravamo rimasti positivamente stupiti, oggi però non si può dire lo stesso. Fritti buoni ( crocchetta di patate e porca porchetta) anche se sono arrivati al tavolo tiepidi, mi è piaciuta meno la carbobombetta. Rispetto all’ultima volta la quantità della pasta è diminuita, ho preso una cacio e pepe ma non mi è piaciuta poiché davvero troppo salata.
Nota negativa: la birra era terminata di sabato sera ad inizio secondo turno, la carta dei dolci è limitata ed erano rimasti solo 4 tiramisù. Altra nota negativa: a 00 meno 15 ci è stato chiesto se potevano portarci il conto…
Dispiace davvero tanto scrivere questa recensione ad un posto che mi aveva stupito anni fa.
Gabriella O
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17 Marzo 2025
6,0
Friendly staff, not to mention the quality of the products
Mariano falco
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22 Gennaio 2025
10,0
From Naples we went to this little restaurant where we had a great time.
The girls were available right away and what can I say... everything was delicious.
cutting board, croquettes (highly recommended) and the legendary carbonara.
We will definitely return
Ginevra
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26 Dicembre 2024
10,0
It was the first time I went to this restaurant and I can say that I tried typical Italian food. They have several starters and the carbonara was very good and I recommend it. In large groups, be prepared to drop the bill.
Ricardo Cabral
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23 Dicembre 2024
10,0
All really good. I ate a FABULOUS matriciana
roberto giulieri
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13 Dicembre 2024
10,0
Driven by viral videos, we decided to try it !! The restaurant obviously offers the classic Roman dishes but with innovative proposals. Worth trying is the porca porchetta (a sort of meatball made with porchetta and fried provola cheese) which was really good and the carbo bombetta although a little too tasty. The platter was delicious but what we didn't like was receiving the hot focaccia 15 minutes before the platter itself and therefore cold to accompany it with the cured meats. The former are well seasoned and very good pity that here too a dish arrived first and after 5 min the other. Excellent value for money, including a portion of biscuits with wine and water, the bill was €64 for four! Overall therefore good food but I don't give 5 stars just for the organisation!! We will return, perhaps with the hope of giving the maximum score this time
Roberto
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07 Dicembre 2024
6,0
Ci andai un paio di anni fa e rimasi piacevolmente stupita dalla carbonara: senza dubbio nella mia top 3. Ci sono tornata domenica, ed il mio pensiero al riguardo non è cambiato… ma ciò che è cambiato in quest’arco temporale, ahimè, sono il tipo di pasta (comunque ottimo), il prezzo e soprattuto la quantità (allego due foto “prova”, scattate da me rispettivamente nel 2022 e nel 2024, appunto).
Altra nota negativa: scelta molto limitata di secondi e dolci. Sfiziosi invece gli antipasti.
Il posto è piccolino ed il servizio gradevole.
Spero vivamente che tornino a servire le porzioni di prima, perché la qualità è davvero eccellente!
Ludovica C
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03 Dicembre 2024
8,0