Everything good from starters to desserts
Alessandro Sandro
.
08 Agosto 2024
10,0
One of my favorite Osterias in Milan! The typical Milanese cuisine here is simply exceptional! The risotto is spectacular, stirred directly into the parmesan cheese. The schnitzel is exceptional and of an incredible size (really recommended for two to share!). A truly unmissable place for those who want to taste true Milanese cuisine!
Andrea Baiardi
.
31 Luglio 2024
10,0
Pure translation. Spectacular cuisine.
Antonio Rusconi
.
25 Luglio 2024
10,0
Fantastically good food! We ordered the Bettella hams for starters and tagliatelle ragu and saffron risotto with veal for main course, all were tasty. Worth trying out! Recommended!
Dong Zhang
.
25 Luglio 2024
10,0
Well done ! Too good ! I loved !
Ayoub BEN SALEM
.
25 Luglio 2024
10,0
Service charge €3.50 per person
Comes with free pre-dinner bread and snacks
You can order braised osso bucco and saffron rice together for €30 instead of ordering them separately which is very expensive.
The taste is very special, the meat is very tender but huge
You will feel a little tired at the end of the meal
I had to order the cheese risotto for two people, so I gave up.
Bolognese spaghetti is average
Volevamo provare da tanto tempo questa realtà conosciuta di Milano, per farci una idea dell’effettiva qualità dell’esperienza. L’attenzione verso i commensali è massima e c’è sicuramente della dedizione nei piatti che vengono serviti: noi abbiamo provato l’orecchia di elefante (non entusiasmante) e anche due risotti, fra cui quello nella forma di parmigiano (entrambi molto buoni).
Il conto, compreso di qualche antipasto condiviso e di vino è stato di circa 50 € a persona.
Da un lato è un conto “tipico” a Milano, dall’altro mi aspettavo di alzarmi con enorme soddisfazione invece così, purtroppo, non è stato.
Probabilmente avrò altre occasioni di tornarci e rivedere il mio giudizio!
VitBen
.
22 Luglio 2024
6,0
This time I'm in trouble because Osteria Conchetta enters directly into the top 3 of my favorite restaurants.
Everything was perfect: the service, the atmosphere, the food... complete menu, with the possibility of tasting, and an excellent wine list. The glass floor is spectacular and allows you to eat "suspended" above the cellar. If I really want to be picky and find two tiny points of improvement I would say that the room next to the kitchen (exposed) could be lit a little more and the coffee was a little over-extracted. We just have to come back several times to try the whole menu!
Claudio Grassi
.
21 Luglio 2024
10,0
Snagged the last walk-in table here. Split the cheese risotto with veal. Very impressed watching them make it table side in the cheese wheel. Each ordered an amaro. Food and drinks were tasty and hit the spot. There were Italians eating here. We were charged for splitting the dish, but that’s only fair cause we were served bread and an amuse bouche.
Overall, definitely would recommend coming here!
Jordan Place
.
17 Luglio 2024
10,0
Il posto perfetto per poter assaggiare la tipica cucina milanese tradizionale. Dopo un amuse bouche offerta dallo chef, abbiamo ordinato risotto alla milanese con ossobuco e cotoletta orecchia d’elefante (da 500 gr l’una!) dividendo tutto tra più persone. Porzioni abbondantissime che abbiamo faticato a terminare: consigliamo dunque di optare per piatti centrali da dividere! È stato tutto curato nei minimi dettagli, abbiamo apprezzato qualsiasi pietanza e la nostra esperienza è stata estremamente positiva. Servizio ottimo e rapporto qualità prezzo eccellente.
onlykikka
.
10 Marzo 2024
10,0