Un osteria da annoverare tra le eccellenze d' Abruzzo. Proposte che vanno dal semplice a quelle più complesse di una bontà superlativa, si avverte la mano dello chef di navigata esperienza. Giuseppe 8oste di altri tempi) con con un altro signore ed una ragazzetta che non si fermava mai, ti fanno sentire a casa, gentili, cordiali è sempre disponibili ad accogliere ogni richiesta non lesinando mai sorrisi. Quantità del cibo abbondante, vino della casa ottimo, rapporto qualità/prezzo eccellente. Ho provato gnocchi al sugo di cinghiale e con lo stufato di cervo al Montepulciano ho raggiunto l'apoteosi. Insomma , questa è la ristorazione che piace a me...!!!! Se vi trovate da quella parte, andateci, ve lo consiglio calorosamente. Grazie per la squisita disponibiltà . Chapeau!!!!
domenico s
.
04 Novembre 2024
10,0
Abbiamo scelto questo posto per caso con gli amici e abbiamo fatto bene! Abbiamo mangiato benissimo a prezzi onestissimi. Peccato che siamo lontani altrimenti ci sarei tornata molto volentieri. Oggi è raro mangiare così bene! Complimenti!
Deborah Q
.
09 Settembre 2024
10,0
Cozy place, attentive, polite and helpful staff. High quality food, perfectly cooked and presented. Highly recommended, we will definitely return.
Gianluca Marino
.
10 Agosto 2024
10,0
Kindness, helpfulness, everything was perfect!!!!!!
sandro MAFFIOLETTI
.
30 Luglio 2024
10,0
It's home for us now! For two years, whenever we can, we have gladly taken an hour's journey to enjoy an excellent meal: ferratelle and above all sautéed pecorino... a guarantee! Fantastic and generous first courses, the dessert is also generous and delicious (we usually take the pizza doce) ❤️ The place is comfortable and full of sculptural works by the owner, a fantastic person from every point of view. The dishes are delicious, the atmosphere is perfect. It is possible to admire the viewpoint a few meters from the restaurant and it is possible to taste the fabulous gentians of the same name, which we gladly buy from time to time 💓
Jass
.
29 Luglio 2024
10,0
All very good, from the first to the second courses. We recommend the gnocchi with wild boar sauce and the mixed grill and kebabs among the second courses.
Flaminia Ragni
.
26 Luglio 2024
10,0
One of the favorite restaurants in Abruzzo. The view is amazing and recommend this especially on a hot day. The wind is so nice. The food is very good and if you like zafferano, try their pasta with saffron, yum!
Johanna Reimfelt
.
23 Luglio 2024
10,0
What a great discovery!!! I recommend it to you with your eyes closed. I went there several times during my stay in Roccamorice, and I was never disappointed. Every bite was a piece of paradise, I’ll let you admire these few photos which speak for themselves. Without forgetting the staff who were always attentive to make the meal pleasant.
Andrei Nicole
.
13 Luglio 2024
10,0
The best restaurant in the area or region
Maira Mehdi
.
09 Luglio 2024
10,0