Very good food, excellent service, we will definitely return. Well done.
Paolo Barbieri
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11 Maggio 2025
10,0
Very elegant environment, we ate divinely, very carefully prepared and particular dishes.
Antonella Cabianca
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04 Maggio 2025
10,0
Delightful! Simple ingredients, refined combinations and exceptional flavours. The restaurant reflects the personality of the dishes served: genuine, refined and welcoming. Highly recommended.
Veronica Canalini
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26 Aprile 2025
10,0
Back soon to try all the other dishes!
Flavio Moscatelli
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26 Aprile 2025
10,0
Highly recommended top restaurant. Exquisite high quality dishes. Great professionalism and high quality fresh raw materials.
ROBERTO ZITO
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12 Aprile 2025
10,0
A hidden gem ! The owner Francesco ( also a chef) is amazing , very friendly and professional. We ordered rabbit for the first time from the menu and It turned to a fantastic dish ! Happy with the entire dinner. The way he cooked the rabbit was exceptional ! Very soft and delicious with the sauce. Tiramisu is a must to try ! We’ ll be back for sure
Angelina GUNERI
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08 Aprile 2025
10,0
The place is surrounded by greenery and with a good modern but not cold renovation. Lunch on the run due to commitments. Very kind staff. Good tortellini in broth and excellent cod with storo polenta
Good hazelnut cake
Come back even in good weather
laura debi
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21 Febbraio 2025
8,0
Locale molto accogliente e ordinato . Servizio perfetto , con Chef Alberti che personalmente ( quando può) ti presenta le portate . Da non perdere il vitello tonnato , che è tonnato davvero , ma non ve lo descrivo. Andate ad assaggiarlo . Baccalà con polenta reinventato semplicemente sontuoso . Bella la scelta di non avere la carta dei vini , devi andare a vedere la bottiglia , sopra c’è il prezzo , e trovi quello che ti piace ( bottiglie sceltissine) con un ricarico onesto. Dessert di grande inventiva. Rapporto qualità prezzo ottimo. A voi la scelta se goderne o meno !
furiaceca61
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18 Febbraio 2025
10,0
Posto tranquillo, curato nei dettagli con un pizzico di arte e colore che arricchisce l'esperienza. Ottima cucina del territorio, una polenta fritta croccante al punto giusto e piena nel suo sapore, un piatto di bollito variegato e tenerissimo, una buona porzione senza esagerare. Tre bei piatti di risotto per chi era con me, un ottimo primo che non ha deluso le aspettative nemmeno nella sua presentazione. Non abbiamo potuto farci mancare il dolce, ottimo tris di cremini, insieme al caffè e due battute con l'oste, attento agli dettagli quanto cordiale e discreto. Ci torneremo 💛
Sara B
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08 Febbraio 2025
10,0
Recently had dinner with friends, I can't say anything other than that it is a place where everything excels starting from the raw materials and the dishes themselves up to the service, the location and the quality/price ratio in general. I highly recommend.
Alessandro Angeri
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27 Gennaio 2025
10,0