Historic trattoria in the center of Udine. Typical atmosphere of the past with people drinking a "Taglio" while eating a meatball or a good tartine, we Venetians would say a spunciotto.
Then dinner, a platter of cold cuts and cheeses with fig mustard and caramelized onions. Braised pork cheeks with mushrooms and fridge. A good house merlot, water and a dessert. 82 euros for 4. And the owner, Andrea, a lovely person and attached to the values of hospitality of the past. If you are in the area, stop by, it's worth it.
Alberto Bortoletto
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16 Giugno 2025
10,0
No comments needed,,,it's just to live. Posh people are not allowed.
paolo giannerini
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13 Maggio 2025
10,0
Amazing food, super friendly servise staff
You feel welcomed amd well feeded
Justyna Krajda
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02 Maggio 2025
10,0
Very nice tavern. Frico and polenta, a glass of red, gubana and slivovitz. All good, for only 15 euros. Friendly managers.
Francesca Voci
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02 Maggio 2025
10,0
Found by chance ... but what a great experience! Very kind and friendly staff; excellent food and pleasant house wine! What can I say, luckily where we had planned to go was all full so we had to look elsewhere and we ended up here
Paola Amato
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26 Marzo 2025
10,0
Ogni tanto vengo a Udine per lavoro da Milano e quando mi fermo la notte non posso che cenare al Canarino.
È un'esperienza mistica, qui si respira la storia di Udine, la tradizione, la passione di questa gente.
L'Oste, volutamente con la O maiuscola, è un signore gentilissimo che ti accoglie col suo sorriso contagioso.
La scorsa volta ho avuto il piacere di passare del tempo al tavolo con lui e ieri mi ha accolto a braccia aperte. Sa come farti sentire a casa sua.
Ma vogliamo parlare del cibo?
Schietto, sincero e vero come tutto il locale.
La tradizione è rispettata e i sapori super. Dopo una cena così dormi veramente bene, e posso anche dirvi senza sentirti appesantito.
Tornerò presto, grazie all' Oste per l'accoglienza!
Matteo A
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26 Marzo 2025
10,0
Just for the points don’t take me seriously lol
Dominic Zeigler
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19 Marzo 2025
10,0
I hadn't been there for a while but time stopped there. Always super kindness and quality. Thank you
Luciano Buoro
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27 Febbraio 2025
10,0
Typical and familiar place. Simple food but the products are of quality. Staff and manager helpful and make you feel like family. I highly recommend it
Giulia Diomede
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21 Febbraio 2025
10,0
A place not to be missed. Andrea is an exquisite person, the environment is simple and genuine, the food is quality. Congratulations, we spent a very pleasant evening in your company.
Angelo Redaelli
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12 Gennaio 2025
10,0