Osteria Al Canarino In Udine

8,2

Basado en 781 opiniones encontradas en 3 webs


8.1
8.1
8.1
7.1

tend

44
Di 482
in Udine
18
Di 221
di cucina Italiana in Udine

I clienti commentano i loro piatti di...

tartine gnocchi pasta salumi

Gestione recensioni

Excellent city break. The white of the quality house and the abundant and selected cutting boards that I tried. Welcoming owner. Ideal place for a Friulian aperitif in the city.
Più commenti
in Google
.
24 Novembre 2024
10,0
A tavern where time seems to have stopped, an authentic and familiar atmosphere as well as good food at honest prices. Compliments!
Più commenti
in Google
.
07 Novembre 2024
10,0
Excellent. Good price. Historic tavern in Udine. Recommended tasting.
Più commenti
in Google
.
23 Ottobre 2024
10,0
The host was wonderfully engaged in trying to get us food and drink, which was absolutely top notch. Uncomplicated food made right there in the kitchen using fresh local ingredients. Very popular with local restaurants, who sat talking and eating and drinking wine. We did not feel that we were intruding, but rather welcomed by all. We're going again for a second time this week.
Più commenti
in Google
.
02 Ottobre 2024
10,0
Good place for a quick lunch ...parking ?!
Più commenti
in Google
.
30 Settembre 2024
8,0
We liked the environment, a very rustic tavern, and we ate well, all typical dishes. The menu does not exist, the dishes are listed verbally. The fridge, the shank and the cjarsons are very good, at really honest prices. In this regard, I must thank the owner who returned to us a sum mistakenly entered in the account.
Più commenti
in Google
.
23 Settembre 2024
10,0
Osteria al Canarino for the thirtieth anniversary of Friuli Doc on Saturday evening we had dinner in this historic venue which adheres to the taste path of the event. A place that should be seen and enjoyed especially at dinner with refined products: excellent crostini with egg and truffle, scallops as an appetizer, braised donkey and the Cod Vicentina style, Friulian wine from Tenuta Luisa from the town of the great Dino Zoff. Here you can breathe an air of other times dedicated to those who want to combine history with the Friulian tradition of the old historic taverns of the city. The bill will then pleasantly surprise you 💸.
Più commenti
in Google
.
15 Settembre 2024
10,0
Typical Friulian tavern... Which are too few now
Più commenti
in Google
.
07 Settembre 2024
8,0
Trovato per caso ma i posti trovati per caso sono i migliori. Un'osteria informale ma dove tutto è bellissimo e buonissimo. Ho gustato tagliolini al San Daniele che consiglio e delle splendide polpette. Per dolce una "s" di pastafrolla da inzuppare in un ottimo verduzzo. Oppure da provare la gubana. Poi Andrea e il suo staff ti fanno sentire a casa, accolto e coccolato. Uno di quei posti da cui ti dispiace andar via tanto sei stato bene. Se avró l'occasione di tornare a Udine sicuramente torneró a cena o anche solo per un bicchiere di vino. Raccomandato!
Più commenti
in TripAdvisor
.
22 Luglio 2024
10,0
Gestione brillante con gestore simpatico. Menù declamato oralmente Vino buono. Ampio assaggio dei piatti locali, buoni e gustosi Assolutamente da ritornarci
Più commenti
in TripAdvisor
.
23 Giugno 2024
10,0

Ristoranti simili a Udine

8,2
836
Recensioni

Trattoria pizzeria Al lepre

13/08/2024: Very friendly and welcoming staff, local and quality raw materials. Reserved Parking for Clients. Excellent, highly recommended
09/08/2024: Typical dishes and more, served with kindness. Family environment.
8,2
376
Recensioni

Al Paradiso

24/08/2024: Ristorante che si trova in un borgo molto bello. Tutto molto curato, particolare e bello dotato anche di spazio esterno vista giardino. Si mangia piatti particolari: ingredienti di grande qualità e tutto molto buono. Consigliatissimo!!!
04/08/2024: Después de cinco semanas de fabulosos mariscos y pescados nos dirigimos tierra adentro a Friuli en busca de carne decente! Algunos amigos habían estado aquí antes y nos llevaron aquí. Paradiso es una aldea del siglo XVII fuera de los caminos trillados y recibe su nombre acertado. Este restaurante de gestión familiar es encantador y la decoración es en gran medida original pero renovado. Ubicación ideal para ocasiones especiales. Empezamos con sarro de venado para mí y L’oro del Friuli para los otros tres. El primero era muy tierno y venía con una mermelada de bayas local. Los demás disfrutaron de la versión del chef de Toc in Braide con polenta y queso Montasio cubierto con un crujiente de maíz. Como primo compartimos una porción de otra especialidad local “Cjalsons” que son ravioles masticables rellenos de albaricoque y ricota. Para la alimentación, mi esposa pidió el filete de carne que era masivo y delicioso y dos de nosotros tuvimos las chuletas de jabalí que eran sorprendentemente ligeras y sutiles. Nuestro amigo probó el risotto con trucha y berenjena. Fantástico. Estábamos naturalmente tomando un descanso para mirar alrededor del restaurante, ya que nos habíamos sentado en la terraza antes de aventurarnos en los postres! Basta decir que tanto la suzette de crepé como el millefeuille eran de primera categoría. No mencioné el bouche divertido ni las babas de ron servidas con café. Pero lo lavamos con un schoppetino ligero y afrutado. ¡Precio total 250 €! Volveremos otra vez.

Invita un ristorante

Il tuo browser non ha questa funzionalità