Characteristic environment with outdoor tables. Brandacujun too many potatoes, white stok with very stringy taggiasche and pine nuts, discreet rabbit, overcooked pansotti. We are far from the old barber shop management
Aldo Marangoni
.
11 Agosto 2024
6,0
All good, Genoese home cooking.
Adelmo R
.
11 Agosto 2024
8,0
Not exactly cheap, but the food is really, really good.
Fabio Meloni
.
23 Luglio 2024
8,0
Located on the heights of Voltri, the road to reach it is a bit narrow. It has a square to park cars and then you have to follow a path on foot to reach the place. The outdoor tables surrounded by greenery with a view of the port of Voltri are beautiful. Little choice but everything we ate was excellent, portions not exactly large. The house white wine (Vermentino) is also valid. The service was impeccable.
Giometto G.G.
.
21 Luglio 2024
10,0
Location fresca e immersa nel verde sulle alture di Voltri. Cibo e servizio ottimo. Prezzi non economici ma in linea con la qualità delle materie prime. Trofie al pesto con fagiolini e patate come da tradizione genovese veramente ottime,per non parlare dei gnocchi alla curcuma con cozze e vongole a dir poco eccezionali! Rostbeaf con patate al forno buonissimo e per concludere un tiramisù di rara bontà. Ci tornerò a cena con amici viste le ottime premesse..
272Antonellom
.
14 Luglio 2024
8,0
Rimasta un poco delusa. Non tanto per la location che merita davvero di essere visitata, ma...ordini un antipasto da 20 euro e ti arrivano 3 fettine di salame sottili e contate e 2 (di numero) verdure in pastella quasi invisibili, 2 pezzetti di formaggio minuscoli e una fettina di melone con una fetta di prosciutto (molto scarsa). Mai visto un antipasto così povero. Per 20 euro mi aspettavo tutt'altro. Passo al primo, ordinando ravioli, buoni per carità, ma freddi. Mi sono rincuorata con la meringata ai frutti di bosco. Peccato perché potrebbero avere molti più punti per il contesto in cui si trovano.
Daniela T
.
17 Giugno 2024
6,0
We arrived at the time that in theory was supposed to close, but they still served us excellent first courses, ravioli au toccu and tagliatelle with white rabbit, really friendly and easy-going girls, I recommend it! You can get there either with a nice simple walk passing through Villa Duchessa di Galliera or by car.
Marco Tanda
.
17 Giugno 2024
10,0
If you want tranquility, simplicity
Luca and Sabina are the best
The sea and land menu is special.
rita ghisolfi
.
12 Giugno 2024
10,0
Rustic and comfortable tavern with delicious typical Genoese food, all worth tasting!
Kind and helpful people
To try!
Massimiliano Alberino
.
11 Giugno 2024
10,0
It's always a pleasure to return to U Santu.
Genuine food enjoyed in a pleasant place, surrounded by greenery and tranquility
A tavern "like once upon a time".
Highly recommended
raffaella iorio
.
07 Giugno 2024
10,0