Absolute culinary experience.
Exceptional raw materials treated in a simple but interesting way.
Evocative location, comfortable environment and a group of young people with very clear ideas.
Compliments to the chef.
Keep it up!.
Nicola Cingolani
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12 Maggio 2025
10,0
Dinner with a sea view.
Relaxing atmosphere with spaced tables.
Various proposals.
The welcome plate was pleasant and appreciated, and the final pastry.
Too bad for the piadina that accompanied the fried fish, which was burnt, and smelled of burnt.
It was pointed out, and I was told that it was grilled, (not requested by me). Also, if I had said so, they would have remade it for me.
With the context of the environment and the dishes; (and given the prices), a piadina of that kind really shouldn't leave the kitchen.
Burnt smell and taste that also ruins the fried fish, which by the way was excellent.
Patrizia Gramigna
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12 Maggio 2025
6,0
A beautiful evening, they welcomed us with great professionalism, with unique kindness, in a clean modern place with an atmosphere that remains in the heart. Thank you for the excellent food, fresh fish, unforgettable appetizers. I WILL BE BACK
Patrizia De Simone
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06 Maggio 2025
10,0
Thank you!!! Always open, always the best
Eugene Strelnikov
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29 Aprile 2025
10,0
The restaurant is on the beach, the food is very good, the fish is fresh and of good quality. The value for money is good. The raw and steamed appetizers are excellent. For the main course I asked for advice from those off the menu and took the passatelli asciutti.
Very good cellar.
Daniele Perani
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28 Aprile 2025
8,0
An experience that is not forgotten even after years.
Sara Enrica Tortelli
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27 Aprile 2025
10,0
ho mangiato per tre giorni consecutivi all'Onda blu e tutte e tre le volte sono rimasto colpito per la grande qualità del pesce proposto, freschissimo e saporito, dalle triglie alle canocchie e via dicendo .
personale molto valido e preparato.
bellissima la location sulla spiaggia specialmente in questo periodo in cui non ci sono impedimenti alla vista come ombrelloni o bagnanti.
prezzi adeguati alla scelta di cibo e vino.
andre p
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13 Marzo 2025
10,0
Elegant...on the sea with excellent wines that accompany very good fish!!!!!
Elisa Costarella
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17 Febbraio 2025
10,0
Martedi sera di Dicembre, cena in solitaria, ma nonostante il locale fosse abbastanza pieno di tavolate, mi sono sentita coccolata.
Piccolo benvenuto offerto a tutti i commensali. Ho scelto un secondo, Tagliata di tonno pinna gialla. Materia prima eccellente, al taglio morbido e cottura giusta. Verdure alla griglia come contorno. Essendo sola, ho optato per calice di vino, bianco, fermo prediligendo il Trentino Alto Adige. Mi è stato servito un Gewürztraminer Terlan, buono l'abbinamento. Ho scelto un semplice dolce, gelato mantecato al caffè da accompagnare ad una tazzina di caffè. E' mia abitudine versare il caffè sopra al gelato per gustarlo caldo e verificarne la compattezza una volta a contatto con il caldo. Soddisfatta a pieno, è rimasto cremoso, segno di un ottima lavorazione. Spesso non si da importanza ai piatti più semplici, ma sono quelli che vengono maggiormente apprezzati. Piccola pasticceria offerta insieme al dolce ;non posso recensirla perché non l'ho assaggiata; mi sarebbe piaciuto sapere dal cameriere in cosa consisteva, visto che mi è stata portata. Ottimo il consiglio di abbinare il dolce al Sauternes Chateau Gravas Bordeaux.
Personale gentile, attento e disponibile alle richieste. Location curata, sala elegante e sobria, senza voler eccedere in locale di lusso, ma adatto all'ambiente circostante dove predomina il mare viste le ampie vetrate dove lo si può ammirare ad ogni tavolo. Tornerò sicuramente, a pranzo possibilmente, e durante il periodo estivo in modo da vivere un'atmosfera diversa, ma sono sicura sempre appagante
Monica (Barbara)
Monica C
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22 Dicembre 2024
8,0
I thought I'd be able to define a friend of Maurizio and Jana and for that matter a little bit, but some time passing by the parrot party with the remote camera my captain to be able to record this short video.
Subscribe to his youtube channel "DrpUM7InEOY"
Lascio even the giudizio.
Io my this is finding it good... 😉
I think I can define myself as a friend of Maurizio and Jana and for this reason perhaps a little biased, but some time ago passing by their side with the camera I happened to be able to record this short video.
Try to find "DrpUM7InEOY" on youtube search
I leave the judgment to you.
I was happy with it
I think I can refer to myself as a friend of Maurizio and Jana and for that reason maybe a little early, but some time ago when I was on their site with the camera, I managed to capture this short video.
I hand over the shirt to you.
i was satisfied that.
Watashi wa jibun the mauritsu~io of Yana no tomodachida of teigi dekiru of omoimasu. Sonotame, sukoshi henken ga aru kamo shiremasenga, shibaraku mae with camera o motte career no soba o tōrikakatta toki ni, tamatama kono mijikai video o rokuga dekimashita.
handan wa anata is not a shimasu. Watashi is sore and manzoku shimashita.
Dumayu, ya mogu nazvat' sebya drugom Mauritsio i Yany i po etoy prichine, vozmozhno, nemnogo predvzyatym, no nekotoroye vremya nazad, prokhodya ryadom s nimi s cameras, ya smog zapisat' eto korotkoye video.
YA ostavlyayu resheniye and vashe usmotreniye.
YA by shaking the black
Wǒ xiǎng wǒ kěyǐ jiāng zìjǐ dìngyì wèi Maurizio hé Jana de péngyǒu, yīncǐ kěnéng yǒudiǎn piānpǒ, dan qiánduàn shíjiān, wǒ dàizhe xiàngjī jīngguò tāmen shēnbiān shí, wǒ pengqiǎo nenggou lùzhì zhège duǎnpiàn.
wǒ bǎ pànduàn liú gěi nǐ.
Wǒ hěn gāoxìng.
Luca Lattarini
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06 Dicembre 2024
10,0