Excellent welcome. Atmosphere of other times. Food 10.
Ditto the second time too!!
Marino Pacini
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23 Gennaio 2025
10,0
Top food, top environment, top waiters and top giggino!
Gianluigi Criscito
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19 Gennaio 2025
10,0
It's like having lunch at grandma's, simple and good food.
Anna Quartucci
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19 Gennaio 2025
8,0
A reality different from all the others experienced. As soon as you cross the threshold of the door, you feel the sensation of immersing yourself in a return to the past. A simple place, full of memories, antiquities and family. The music is also fantastic (for my taste).
The food is really high quality and well done. The cold cuts and cheese platter full of quality products, the cured meats cut masterfully thin (the way I like them) and the combination with fruit is heavenly.
The homemade tagliatelle were cooked perfectly and were well risotto with the sauce, a really great flavor!
The simple, present, active service.
Everyone was nice, helpful and made us feel at ease like when we were at home.
I highly recommend it! Simplicity like this together with good food is not every day 🫶, BRAVO!.
Angela Licciardello
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17 Gennaio 2025
10,0
Particular place, nice and welcoming, kind and polite staff, we won't talk about the food, from the first course to the coffee everything was perfect. Fair prices
teresa maggi
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17 Gennaio 2025
10,0
Truly typical place, you feel at home.
Impeccable service, exceptional selection of cured meats.
Extremely recommended.
Pio Francesco Mammino
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16 Gennaio 2025
10,0
The good food of the past, in Giggin's opinion, is so, try it to believe it.
raffaele falco
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08 Gennaio 2025
10,0
Excellent food, friendly and fast staff. Cozy atmosphere but reservations cannot be made
enrico taffarel
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30 Dicembre 2024
10,0
Consigliato questo posto è stato una piacevole scoperta.
Abbiamo mangiato cibo del territorio condito con la sorniona simpatia di Giggino.
Con la fantastica mozzarella di Battipaglia abbiamo preso del gnocco fritto molto buono, è in menù per onorare una famiglia di Parma che ha abitato e investito a Battipaglia.
Non accetta prenotazioni, i coperti sono pochi circa 40 e la gente aspetta fuori il proprio turno.
Ne vale la pena anche per il tuffo che ti fa fare negli anni 60, tanto cari ai nostalgici della mia età.
Pittigatto
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25 Agosto 2024
10,0
Ieri sera, finalmente dopo tanto tempo, siamo stati in questo locale per una cena in famiglia . Lo spazio è ridotto ma arredato con gusto. Il tutto ti riporta indietro nel tempo, dove la domenica ti riunivi in famiglia a casa dei nonni. Si, rispecchia proprio la cucina della nonna , in tutto e dappertutto. Il cibo cucinato come un tempo,. semplice e di buon gusto.
Il servizio celere. Il proprietario, un personaggio simpatico.
Consiglio questo locale e ci ritornerò volentieri.
Irene C
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22 Agosto 2024
10,0