The welcome from the owner and the dining room staff is always excellent. The excellent preparations based on cod and stockfish are even more high-level.
Today lunch based on cod specialties from starter to main course, a real delicacy 😋 However, new fish first courses have been added to the menu, even more delicate and tasty
The pizzas are spectacular: perfect dough and superlative toppings. Highly recommended!
Anna de Simone
.
11 Marzo 2024
10,0
Especially recommended for dishes based on cod and stockfish
Virginia Capone
.
10 Marzo 2024
8,0
Good restaurant, very welcoming, good food, very competent owners, very good people
Salvatore Boccia
.
08 Marzo 2024
10,0
Modern and fine structure. Pleasant surprise. Fast and attentive service in explaining the composition of the dishes. Ideal place for those who like to eat cod in all sauces.... Good quality of food. Highly recommended
Fabio Ponti
.
08 Marzo 2024
8,0
It has lost a bit of originality, but the food is excellent
Gaetano Casillo
.
04 Marzo 2024
10,0
Nice and welcoming environment.
A lot has changed over time, we have always eaten well, before the dishes were simpler, genuine and abundant, now everything is always good but the presentation is more sophisticated, the portions are smaller and are often accompanied by an "air of ... .. "the pizza is delicious and very light, definitely worth trying
Mario Ambrosio
.
25 Febbraio 2024
8,0
High professionalism and courtesy, excellent quality/price ratio. Compliments
Pasquale Raia
.
11 Febbraio 2024
10,0
Excellent, absolutely worth trying.
Maria Angela Mocci
.
08 Febbraio 2024
10,0
Un posto che garantisce una qualità che nel tempo migliora di anno in anno. Ormai la cucina è sempre più ricercata, ma ottima anche la pizza. All'inizio ci hanno offerto una sfera di Baccalà ( la loro specialità ), poi uno squisito carciofo mantecato di baccalà e stoccafisso alla siciliana. Abbiamo completato con un panettone artigianale home made dalla delicatezza impressionante. Prezzi onesti e in linea con la qualità ed il servizio impeccabile.
696marcelloc
.
13 Gennaio 2024
10,0
Siamo stati accolti dal proprietario persona molto a modo e simpatico con il quale abbiamo scambiato opinioni su vari argomenti di cucina…siamo partiti con una pizza con il baccalà buonissima, poi un antipasto di baccalà fritto, frittura asciutta e saporita, ma il pezzo forte è stato il carciofo al baccalà un sapore strepitoso….proseguiamo con un assaggio di tubettone cacio pepe e baccalà superlativo e un assaggio di genovese di baccalà altrettanto saporito, e per finire dolci dal sapore delicatissimo. Prezzo leggermente sopra la media ma ne vale la pena tutto.
621claudion
.
16 Dicembre 2023
10,0