Opportunity for an organized lunch! Very attentive to the problems of food intolerances and allergies, promptly addressed with very valid alternative proposals. THANK YOU
Gabriella Soldà
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05 Aprile 2025
Without a doubt EXCELLENT in all aspects: refined and quality food that when you eat it transmits to you the love and care behind it, for the choice of foods and the passion in cooking them.
Kindness and helpfulness on the part of his daughters Annalisa and Francesca, to whom Antonio, the owner, undoubtedly passed on his love and care for cooking. Overall, we had a great time as a first experience. We will be back!!!!
Pleasant experience, good and well cooked food, nice environment.
Mara Rambaudi
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14 Marzo 2025
Beautiful venue, excellent value for money and friendly, attentive and capable staff. The cuisine and cellar are excellent and the owner gives excellent advice on choosing the wine.
marco cannarozzo
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13 Marzo 2025
Spectacular lunch in every way: starters, first courses, second courses, dessert, wines, service, customer care, bill... To return and to be recommended.
Marco C
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14 Febbraio 2025
Nice place, courtesy of the staff and excellent food, with a refined appearance and quality
Elio Vargiu
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12 Febbraio 2025
Everything perfect, well looked after and very good.
Graziella Grassi
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08 Febbraio 2025
Remarkable experience. The owner taught us many things about wines and gave excellent advice. We drank high-end Barbera and Nebbiolo. The dishes are typical Piedmontese, very good and very well presented.
Alessandro
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02 Febbraio 2025
Ottimo cibo, pietanze varie che hanno soddisfatto tutti i gusti, servizio buono soprattutto perché era Natale, il prezzo del pranzo è stato ottimo
Lilli C
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02 Gennaio 2025
Una domenica in famiglia per ritrovare antichi ricordi. Parecchie volte negli anni passati eravamo stati lì.. antipasto ricco ma con torte di verdure freddissime e frittelle di farina di castagna che forse mancavano di un cucchiaio di ricotta...comunque buono e abbondante . Tagliatelle fatte in casa ai funghi..buonissime . Pasta grezza proprio fatta in casa. I ravioli no, a me non sono piaciuti. Piccoli e con un ripieno insiipido. Non erano di certo i ravioli che ricordavo né il ragù da fare scarpetta (anche se non si fa)..coniglio buono. E tiramisù.. Insomma il caminetto acceso bellissimo per una giornata uggiosa ci ha riscaldato fino all anima.. Insomma positivo ma non eccellente
Donna L
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25 Novembre 2024