Siamo stati ieri in questo ristorante trovandoci molto bene! La location è veramente accattivante, il ristorante pulito ed il servizio ottimi. Abbiamo preso il polpo rosticciato, il Tataki di Tonno e la Wok di verdure. Tutto molto buono e dal sapore delicato. Sicuramente ci ritornerò!
Elisabetta M
.
30 Agosto 2024
10,0
Very elegant and I recommend going there in the evening also for dates with boyfriends
Gian Lorenzo Bianchi
.
21 Agosto 2024
10,0
Good food and it arrived quickly too
Rather loud and cramped inside at busy times
Another positive thing to mention is that the waiters also speak English
Erik
.
11 Agosto 2024
8,0
All excellent. The place, the staff, the food was really delicious. I recommend the tonnarelli with red prawns and the crunchy octopus. Well done and next time I will try the pinsa and the platter. See you soon
Andrea Caliddi
.
10 Agosto 2024
10,0
Modo presenta un design moderno e raffinato, con un mix di elementi industriali e accoglienti. L'arredamento è elegante, con luci soffuse e una disposizione spaziosa dei tavoli che garantisce una certa privacy. L'atmosfera è chic ma allo stesso tempo rilassata, ideale sia per una cena romantica che per un incontro tra amici. Il locale è pulito e ben curato.
Il personale di Modo è professionale e attento. Siamo stati accolti calorosamente e la cameriera che ci ha servito era molto preparato, fornendoci ottimi consigli sui piatti e sui vini. Il servizio è stato efficiente e cortese, senza risultare invadente.
Il menu di Modo offre una vasta scelta di piatti della cucina italiana contemporanea, con un’attenzione particolare alla qualità e alla presentazione.
I prezzi sono nella fascia medio-alta, ma giustificati dalla qualità del cibo, del servizio e dall’ambiente. Per un pasto completo, si può prevedere una spesa di circa 40-60 euro a persona, vino escluso.
Modo è un ristorante che si distingue per l'attenzione ai dettagli, dall'arredamento alla qualità dei piatti. È un’ottima scelta per chi cerca un'esperienza culinaria raffinata a Roma. Consigliato per occasioni speciali, cene romantiche o semplicemente per chi vuole godersi una serata piacevole in un ambiente elegante. I punti di forza sono sicuramente la qualità del cibo e il servizio impeccabile.
Domenico_colacicco
.
27 Luglio 2024
10,0
Excellent aperitif with a very varied platter. Excellent and fast service!
Matteo Chiavaroli
.
26 Luglio 2024
8,0
I would like to underline the professionalism of the dining room staff who, combined with the quality of the food, make this place an excellence!!!!
fulvio lanari
.
23 Luglio 2024
10,0
A very respectable midweek lunch. Advised.
ilaria todisco (ArchiMade Studio)
.
17 Luglio 2024
8,0
We had booked for a work aperitif, there were 27 of us. We had chosen this place because they were already customers and we knew that they had rich aperitifs. Unfortunately, despite having paid 25 euros per person, at the table of 9 they brought us portions that they usually serve for 4 people. Having made our complaints, they told us that with 10 euros each they could supplement the food... taken by hunger we accepted and they supplemented us with little else by filling us with white pizza, those who had also had the second drink at the end of the evening spent 43 euros as an aperitif! They were scandalous! Furthermore, in summer the sun shines on the front veranda even at sunset, therefore not recommended in the heat. The back veranda was "a mess" with no air circulating. The food however was average. The spritz not great. Disappointing evening, shame
Sara Colangeli
.
12 Luglio 2024
6,0
Booked with TheFork -20%,
the place is very nice, the interiors are splendid and well furnished, the little square is very pretty, with lights that give a nice atmosphere, unfortunately it is in front of a traffic light and therefore you risk smelling exhaust fumes.
The starters are excellent,
we took the Gran Plateu di Mare, EXQUISITE, everything really good, the staff is excellent, kind and always with a smile.
the sore point is about the FIRST…
we took the tonnarelli with red prawns and the paccheri with sea bass ragù, good, but SO MUCH CHILI PEPPER!!!
they are really strong! he must have missed it... the ragù, fortunately, was well dosed compared to the tonnarelli (almost inedible)
we will definitely return because the place deserves it.
Fabio Montefusco
.
06 Luglio 2024
8,0