Local muy agradable, con luces tenues para los comensales pero adecuadas para la mesa. Carta corta, con preparaciones sencillas pero muy logradas. Pastas perfectas al dente. Especialidad en platos de carne de cabra, cocina de los Abruzzos.
Buena carta de vinos, enfocada al Montepulciano.
Un descubrimiento. Para volver.
Juan A. López
.
07 Ottobre 2024
8,0
All very good, top kebabs! Excellent service and courtesy and also the value for money, I always happily come back
Elisabetta Maestroni
.
29 Luglio 2024
10,0
Excellent pallotte, excellent tagliatelle, quality products! Prices too high, recommended for those who don't mind spending.
Antonio Santilli
.
28 Luglio 2024
6,0
I returned to eat at this restaurant because I wanted to try other dishes that had intrigued me last time... Pallotte in two very tasty versions, fettuccine and amazing sheep ragù, as well as the sliced sheep.
….I confirm my more than positive opinion!!!! A fantastic discovery! Ate really well! Refined and genuine cuisine!
Edoardo Gennuso
.
27 Luglio 2024
10,0
I've been wanting to try this place for a while. We went for our anniversary. Elegant, refined, adequate service, but to be honest the environment was a bit cold. This is not a criticism, it's simply personal taste, the food was good, I wasn't crazy about it, with the exception of the kebabs, I would have eaten plenty of them. Overall good.
VALERIA FUSCO
.
16 Luglio 2024
6,0
Well done 👏👏Good luck to you all✌️Greetings from Slovenia🙂
milivoj fatovic
.
14 Luglio 2024
10,0
Questo ristorante e' annoverato tra i miei preferiti e quando riesco ci torno accompagnata da persone diverse ogni volta per farlo scoprire e apprezzare.
Nel menù ci sono delle pietanze must irrinunciabili che trovarli e' una certezza di buon mangiare ma stasera la recensione e' per la novità del dolce in menù:
Panna Cotta allo Zafferano con composta di peperone leggermente piccante ... FAVOLOSO!
Io e la mia amica che siamo amanti della panna cotta siamo rimaste rapite da questo connubio che ci ha deliziato., per la verità non sempre prendo il dessert ma se tale spettacoloso dolce resta annoverato nel menù, sarà il mio appuntamento fisso come il pecora burger.
Si conferma il mio Ristorante preferito!
noxx2017
.
03 Luglio 2024
10,0
Traditional Abruzzo dishes, particular and excellent
The only flaw, not appreciated by the company, at 11.30pm on Saturday evening we were told that it was closing time, consequently we had to leave the table.
Andrea Mapelli
.
30 Giugno 2024
10,0
Very beautiful and elegant location.
Excellent traditional Abruzzo dishes revisited in a modern key.
Very courteous and welcoming owners.
Prices in line with the quality offered.
Super recommended.
Marco Guanci
.
25 Giugno 2024
10,0