A small, clean, and well-decorated restaurant. They serve excellent handmade ravioli, with the option of a mixed platter that allows for a variety of tastings. The staff is friendly and quick, and speaks fluent Italian.
danilo fillia
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07 Ottobre 2025
10,0
Excellent experience. In addition to the famous mini-ravioli (very good), I also tried the UIGUR RICE with lamb and coriander: unforgettable, every flavor kept coming back and coming back... Recommended.
Luisa Dib
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30 Settembre 2025
10,0
Excellent ravioli, excellent raw materials and very kind staff
michela zappia
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24 Settembre 2025
10,0
Spectacular ravioli, very clean place and excellent food, I will definitely return
kyara luna
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24 Settembre 2025
10,0
Very kind service and super good tortelli and everything else. Excellent
Filippo Margiaria
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17 Settembre 2025
10,0
What a discovery! We had three vegetarian dishes, all sooooo good!
Fair prices, inviting atmosphere, and a well-kept ambiance.
❤️
Flavia Antimi
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10 Settembre 2025
10,0
Dinner with friends.
I'd heard about this Chinese restaurant for a while and knew they'd renovated the premises, so I took the opportunity to go for dinner with my friends.
Even though we hadn't booked, they managed to find us a table.
The atmosphere was very welcoming and modern, with Chinese touches. Much appreciated.
The menu was varied and extensive.
We shared a mix of grilled dumplings, mixed baoxi, and spring rolls.
All the dishes were very flavorful and well-prepared.
For my main course, I opted for the spice-marinated beef: delicious and flavorful.
Overall, a great experience.
Emanuele Drappero
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24 Agosto 2025
8,0
Very delicious, generous portion and good flavor.
wilf wang
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08 Agosto 2025
10,0
eravamo già stati in corso Francia, qui il locale è più ordinato e carino, decidiamo per i 15 ravioli misti, molto stuzzicanti e speziati, l'unico difetto è che si fa un pò fatica a sentire i vari gusti, con una bottiglia di acqua si spendono 10 euro
losmerlos
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08 Giugno 2025
10,0
Dopo una giornata in montagna passata sotto il sole cocente, con pochi viveri e praticamente senza acqua riuscire a raggiungere sani e salvi Mei etc. è stata una fortuna. A volte la Cina sembra lontana, altre volte più accessibile e si può dire anche gradevole alla vista. Chi ci ha consigliato il locale non pensava solo al cibo evidentemente. Vecchia volpe (a 9 code) Da 3 siamo diventati 4 e sono stati cavalieri e ci hanno comunque dedicato la tavola rotonda in sala, per approfittare del nostro meeting culinario. Mix di ravioli, vermicelli, riso vario, bao, bah e perché no dolcino, Tsing Tao se ne siamo usciti sazi. Anche se capire l'età di alcune a volte può essere un mistero, insomma, tutto vivamente consigliato! Se avete la barba attenzione a non sbrodolarvi. La ciotola a lato, serve per raffreddare il brodo. Inoltre, prima di mangiare i mochi, aspettate un attimo, sono comunque gelati.
Mattia
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02 Maggio 2025
10,0