A magical place
If you want to share a lunch or dinner in an intimate and relaxing atmosphere, this is the right place. Kindness of the owners very attentive to customer needs. Quality food and a very varied menu. Both meat and fish.
All seasoned with very colorful and bright furnishings.
Emanuela Pizzulli
.
09 Gennaio 2025
10,0
Nice restaurant, with informal, friendly service. The menu and off-menu proposals are able to satisfy wide tastes, with interesting land and sea dishes. The presentation of the dishes is quite accurate and the quality is decent. Good quality/price ratio
Giancarlo Traisci
.
09 Gennaio 2025
8,0
Small, friendly address, the restaurant is charming and the food is good!
Steeve GAMAIN
.
07 Gennaio 2025
8,0
Very nice people and deliciuous food
Really happy experience!
Gloria
.
05 Gennaio 2025
10,0
Very friendly staff; quiet and suggestive environment; excellent food.
Luca Chiaramello
.
03 Gennaio 2025
10,0
Expensive and mediocre food. The rigatoni is quite hard. Many more better restaurants in Rome.
Kim Ean Koh
.
03 Gennaio 2025
6,0
Good food and friendly staff. Well done
mario O.
.
03 Gennaio 2025
10,0
Memorable evening with old friends spent in Daniela and Gabriele's restaurant, whom we thank for their courtesy, availability and competence. The dinner was worthy of the best expectations, the choice of wines was remarkable, to be repeated as soon as possible.
aldo brancaccia
.
02 Gennaio 2025
10,0
Top ristorante a Prati! Location fantastica, di classe, musica raffinata, personale molto affabile e professionale, CIBO STRATOSFERICO!!! Tutto prelibato, piatti preparati in maniera eccellente, vino ottimo e prezzi adeguati e non esosi. Consigliatissimo!!
Marcello C
.
05 Dicembre 2024
10,0
Margot non finisce mai di stupirti!!! Ho organizzato la cena del mio pensionamento, abbondanza di antipasti: schiacciate con pomodori e mozzarella, schiacciate con mortadella e stracciatella, portate di affettati di prima qualità, polpette di bollito, parmigiana, tortino di patate con funghi porcini, per primo un risotto porcini e tartufo che era uno spettacolo e per secondo il petto di vitella alla fornara che si scioglieva in bocca accompagnato da patate al forno che difficilmente trovi così buone. Sono stati così cortesi che per gli intolleranti al lattosio mi hanno preparato delle fettuccine con funghi porcini. Il tutto accompagnato da un Negramaro buonissimo e da cocktail serviti a inizio e fine pasto che hanno contribuito alla vittoria della serata. Io ringrazio sempre Margot e lo consiglio vivamente a chi sa apprezzare l'ottimo cibo e l'ottimo vino. Purtroppo presa dalla festa ho fotografato solo la preparazione delle fiamminghe iniziali. Voto toppp!
Mimma S
.
03 Dicembre 2024
10,0