I didn't imagine finding this possibility in Vigone. On the menu you can taste first courses such as pasta, potatoes and mussels, paccheri with sea bream or the magnificent scialatelli with seafood. Excellent quality, huge selection of wines. The prices? Honest. - L'avita pruvà.
Luigi D'Ambrosio
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21 Maggio 2025
10,0
Amazing spot, the "a new lot" are devastating.
Nice for Diego!
Oscar Bruno
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13 Maggio 2025
10,0
Excellent lunch, welcoming place and very friendly staff.
Recommended
Barbara Enria
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11 Maggio 2025
10,0
Quiet evening with friends.
Friendly and knowledgeable staff, welcoming environment and excellent food.
Cristina Argento
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04 Maggio 2025
10,0
Excellent dishes and refined tastes
Giorgio Badino
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09 Aprile 2025
10,0
Excellent restaurant, what can I say, everything is excellent.
Giovanni Corrias
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02 Aprile 2025
10,0
Bel locale, curato e con tavoli sapientemente apparecchiati. Servizio buono, sufficientemente rapido e con camerieri cordiali, anche se non ancora a livello di un "ristorante di classe".
Occorre prenotare e vengono messi a disposizione solo un paio di orari per la cena, cioè si fa a turni, come nelle pizzerie più gettonate.
Il cibo servito è molto ben cucinato, la loro specialità è il pesce, e servito in piatti delicatamente guarniti. Forse un po' più di scelta non guasterebbe. Le porzioni sono normali, non abbondanti, quindi è sconsigliabile pensare di prendere una sola portata...... diciamo che le porzioni sono adatte a chi scegli due/tre portate: ne uscirà sazio, senza essere appesantito.
Noi, essendo una bella tavolata, abbiamo assaggiato diversi piatti: tutti gradevoli nel sapore e per la giusta cottura, ma non abbiamo riscontrato particolari eccellenze che ci facessero dire "wow, vorrei il bis"! A dire il vero un paio di noi al mattino dopo non si sentivano propriamente.......in forma. A volte basta una cozza non freschissima, ma ci stà, succede anche nei migliori ristoranti.
I prezzi sono allineati alla concorrenza, un po' cari i vini, o perlomeno dovrebbe esserci la possibilità di scegliere anche bottiglie dal prezzo inferiore ai 22-25 euro.
Normalmente scegliendo un paio di portate e un dolce si spende intorno ai 40-45 euro, bevande a parte.
Al pagamento non è stato graditissimo il rifiuto della cassiera di scontare qualche euro su un conto totale di alcune centinaia di euro, ma vabbè ognuno si pubblicizza come vuole....
Per tirare le conclusioni: locale non male, via di mezzo tra ristorante e trattoria, con margine di miglioramento ma comunque mi sento di consigliarlo.
Claudio e Marisa
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29 Marzo 2025
8,0
Nice place, well-kept and with expertly set tables. Good service, sufficiently quick and with friendly waiters, although not yet at the level of a "classy restaurant".
You need to book and only a couple of times are available for dinner, i.e. you work in shifts, like in the most popular pizzerias.
The food served is very well cooked, their specialty is fish, and served in delicately garnished plates. Maybe a little more choice wouldn't hurt. The portions are normal, not abundant, so it is inadvisable to think about having just one course... let's say that the portions are suitable for those who choose two/three courses: they will leave full, without being weighed down.
We, being a nice table, tasted various dishes: all pleasant in flavor and properly cooked, but we did not find any particular excellence that made us say "wow, I would like an encore"! To tell the truth, a couple of us didn't feel very well the next morning. Sometimes a not very fresh mussel is enough, but that's okay, it happens even in the best restaurants.
The prices are in line with the competition, the wines are a little expensive, or at least there should be the possibility of choosing bottles priced below 22-25 euros.
Normally, choosing a couple of courses and a dessert costs around 40-45 euros, drinks not included.
When paying, the cashier's refusal to discount a few euros on a total bill of several hundred euros was not very pleasant, but oh well, everyone advertises themselves as they want....
To draw conclusions: not a bad place, halfway between a restaurant and a trattoria, with room for improvement but still I would recommend it.
Claudio Demarchi
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29 Marzo 2025
8,0
A very pleasant lunch. Excellent fish dishes, served with a touch of originality, but without straying too far from tradition. The place is welcoming, the staff very kind and professional. Definitely worth repeating.
Maria Teresa Battaglini
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02 Marzo 2025
10,0
Domenica ho finalmente provato questo ristorante vicino a casa. Avevo voglia di pesce e dato che il mio ristorante preferito era chiuso abbiamo prenotato qui. Piacevole sorpresa, piatti buoni e ben curati, le porzioni giuste la qualità del pesce ottima, molto buona anche la pastiera. Mi sa che diventerà il nostro ristorante preferito. Bravi continuate così.
Maurizio C
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15 Gennaio 2025
10,0