Last night I had dinner here with my boyfriend, there's no doubt about it, it was the best pizza I've ever eaten. I am lactose and also nickel intolerant but this was absolutely not a problem as the staff served me a pizza with lactose-free mozzarella. Even though I decided of my own free will to try foods that are not allowed in my diet, I had a really good time, unlike other pizzerias. The pizza, in addition to being good, is really light and you are spoiled for choice. Fresh and delicious products. Friendly and helpful staff. Perhaps the only flaw is that the music is a little too loud for my tastes. I can't wait to go back.
Carola Fiore
.
11 Novembre 2024
10,0
Friendly, fast, excellent pizza
Paolo Donadio
.
01 Novembre 2024
10,0
Friendly and professional staff, delicious pizza and excellent raw materials
Nicola, Manu, Rebecca and all the staff 🔝🔝🔝
Selvati Ka
.
01 Novembre 2024
10,0
I will go again soon a very good pizza congratulations I add I was last night 20 10 2024 and as usual super super exceptional
Lucia Leta
.
21 Ottobre 2024
10,0
Suggestive place but the roads leading to Accettura are almost impassable.
Rachele Santoro
.
13 Ottobre 2024
10,0
Everything was delicious, the pizza was excellent, and not only that everything was really delicious
Giusi Valluzzi
.
09 Ottobre 2024
10,0
Our evening spent in this delightful place was completely positive!
From the generous platter, to the bruschettas and pizzas of every flavour, everything was more than appreciated. To accompany it all, the friendliness and helpfulness of the owners and staff.
I highly recommend wishing you a good tasting!
Giorgia Iasella
.
13 Settembre 2024
10,0
Location davvero bella , pizza Napoletana squisita , personale gentilissimo , che dire veramente il top . Manuelito numero 1
Daniele
.
04 Settembre 2024
10,0
Excellent pizzas, very special atmosphere. Friendly, attentive and attentive staff.
Mimmo G
.
24 Agosto 2024
10,0
Attirati dalle recensioni positive di altri avventori, lo avevo inserito nella mia wishlist prima di partire per Accettura. Ieri sera abbiamo cenato lì. La collocazione è abbastanza inusuale, a ridosso della facciata della chiesa dell'Annunziata. Il locale è arredato con stile essenziale, moderno ma con qualche concessione al bohemienne. Come antipasto abbiamo gustatoil tagliere della casa, ricco e vario. Benché non siamo estimatori della pizza "napoletana" a bordo alto, abbiamo veramente molto gradito due delle pizze rosse: la Mollicata (un tripudio di sapori locali) e la Dario con mortadella IGP. Discreto l'assortimento di birre. Il servizio è stato rapido, attento e non invadente.
Ci siamo chiesti come facesse, un esercizio che cura con tale attenzione la qualità e provenienza dei prodotti, a resistere in un paesino della Lucania. La risposta è arrivata nel giro della cena: il locale si è presto riempito di una clientela variegata per età ma sicuramente di un livello medio-alto.
Complimenti e tanti auguri! Ad Majora.
Gaetano L
.
08 Agosto 2024
8,0