Super top! Stop by and eat because it's really worth it! A credible choice, kindness, and delicious treats to taste!
aluna orano
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19 Novembre 2025
10,0
Since Marco and Mauro took over the new management of Macelleria Giaccherini, the quality has risen dramatically.
Professionalism, quality, and passion are the three words that best describe what you experience when you enter their shop.
The meat is simply superb: carefully selected, fresh, and always top-quality. Each cut is expertly and courteously recommended, and you can sense the vast experience they put into their work. Congratulations, keep up the good work! Highly recommended!
vittorio tinagli
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08 Novembre 2025
10,0
Very tasty and polite staff. We will definitely come back.
Volodymyr Zakrevskyi
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03 Novembre 2025
10,0
A great experience, worth the trip!!!
Amazing tartare
The quality of the meat is truly excellent.
Marco Campaner
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03 Novembre 2025
10,0
We're eating at the butcher's shop... famous for its "Fiorentine" steaks! We get salad for everyone and "Arrosto Girato" (a skewered roast of various local meats and livers). Fried artichokes and porcini mushrooms... delicious! Followed by Marcarpone with crumbled Cantuccini biscuits and a chocolate cake with a dark center. Decaf coffee... and coffee with a moka pot... homemade! A really nice little place... "Arrosto Girato" is a dream... pork, chicken, rabbit, livers... we had come for the Florentine steak, but the "spiedata" of the day changed our minds! Excellent meat, excellent food, and an excellent location! Congratulations!
Nicola Sanna
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01 Novembre 2025
10,0
The restaurant and staff were all very knowledgeable, friendly, and helpful. Thank you for the wonderful dining experience.
Alberto Rizzo
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01 Novembre 2025
10,0
Extremely kind and attentive without being intrusive. The meat is excellent, and you choose it with them. While maintaining its historic character, the place could use a little sprucing up here and there.
Capricci Gastronomici
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01 Novembre 2025
8,0
One of the best places to eat meat. We were last there in 2022 and the quality is always better. We had two first-class first courses, and my meat, even though I asked for it well done, was incredibly tender! Thank you, Maria, for your hospitality and for the superb food you serve! See you soon.
Marzia Zanza
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21 Ottobre 2025
10,0
We found ourselves at this restaurant during the Festa del Perdono (Feast of Forgiveness). Understandably, it was crowded and packed.
The downstairs location is truly distinctive, with a beautiful open-plan counter and an exceptional meat menu that immediately conveys passion and expertise.
Unfortunately, however, we were seated in a room upstairs, which I found to be very shabby: the atmosphere was more reminiscent of a canteen than a restaurant of this caliber.
A real shame, because the quality of the meat is impeccable, truly excellent, but spending over €400 and finding yourself in such a bland environment somewhat ruins the overall experience.
gianluca meleddu
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12 Ottobre 2025
8,0
L'unico difetto di questo posto è che non è accanto a casa mia!!! Una quantità ESAGERATA di carni prelibate provenienti da vari angoli del mondo, ce ne sono di tutti i tipi: dry aged, grass fed, italiana, irlandese, uruguaiana, wagyu, enormi tomahawk, ma anche hamburger belli farciti, arrosto girato, pollo, grigliata mista etc. Mi sono buttata su una tagliata di Angus Uruguay grass fed (cioè esclusivamente cresciuto mangiando erba): un gusto pieno, deciso, per i veri amanti della carne, sentivo proprio il sego (grasso, l'equivalente bovina del lardo) della marezzatura sciolta, ed io che a casa cucino spesso con il sego l'ho molto apprezzato. Il vero peccato mortale l'ho compiuto io perché non l'ho finita... La porzione era bella generosa e purtroppo un paio di pezzetti li ho lasciati! Il mio compagno ha preso la tagliata di fassona piemontese (mi pare? Non me lo ricordo, ma era molto buona), che consiglio a chi preferisce un gusto della carne più delicato, accompagnata da patatine fritte fatte fresche da loro, tagliate tonde, belle croccanti. Prima abbiamo condiviso una tartare con tuorlo d'uovo fondente e cipolla caramellata, ammetto che non ho apprezzato molto la cipolla perché l'ho trovata troppo dolce, ma è anche vero che io non mangio dolci e potrei essere un tantino "schizzinosa" in merito. Anche il mio compagno l'ha trovata un po' dolcina.
Il personale è estremamente cordiale, Maria è una forza, scambiateci due chiacchiere se avete la possibilità (ovvero se non intoppate il servizio così facendo eh!) perché è davvero un valore aggiunto.
Come detto all'inizio, il problema di questo locale (che ricordiamo essere anche una macelleria, quel bancone mi faceva venire l'acquolina in bocca, avrei comprato tutto!!!) è che non ce l'ho accanto a casa... per il mio conto corrente sicuramente è una salvezza invece, perché sennò sarei sempre lì a spendere!
Matilda M.
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06 Luglio 2025
10,0