Alla ricerca di arrosticini e buon vino incappiamo in questo locale nei dintorni della stazione dell'Aquila.
Esterno non troppo ampio, in legno e tavolini a botte di vino. . .entriamo e il giallo delle luminarie crea un ottimo ambiente, familiare, caldo. Tutto molto curato. Personale gentile e puntuale. Bruschette tartufo e salsiccia, tagliere di pecorino e marmellata e miele, pane fresco. Poco dopo ci servono i magnifici arrosticini, pecora e fegato,cotti alla giusta maniera. Li ricorderò a lungo. Per pasteggiare un Mammut, servito alla temperatura ideale. Ottimi e davvero freschi i tiramisù. Che dire, sarò capitato in una serata davvero fortunata? Non credo, la gestione è oculata ed accorta, i cibi ottimi, tutti..nulla fuori posto. Professionisti. Bravi. Torneremo senza dubbio.
Emanuele L
.
23 Novembre 2024
10,0
Warm and welcoming atmosphere, attentive service and excellent food, with particular attention to gluten-free.
Interesting selection of spirits!
Lorenzo del Monte
.
18 Novembre 2024
10,0
One of the best dining experiences of my life. The best kebabs I've ever eaten, beautiful place and very kind owner!
Michele Carandente
.
04 Novembre 2024
10,0
We went here for dinner on the recommendation of some friends. What can I say, excellent. Delicious place in the environments but above all in the food! The owner welcomed us making us feel as if we had known each other for a long time. Highly recommended!
Valeria Losapio
.
04 Novembre 2024
10,0
Per la nostra prima sera a L'Aquila, dopo un'escursione "monstre" alle Gole del Salinello, abbiamo scelto questo locale in cui potevamo gustare molti piatti di cui siamo golosi. Dopo aver ordinato ci portano subito, come bonus, delle salsicce secche con del pane. Abbiamo preso arrosticini di pecora e di fegato, bruschette ai funghi e ai pomodori freschi e infine melanzane piccanti, servite su bruschette all'olio. Due calici di vino e un'acqua. Per concludere un sorbetto al limone.
Devo dire che era tutto molto buono, compreso il pane.
Il tutto per 44€.
Consigliato agli amanti...di tante cose.
sandroPG1980
.
02 Novembre 2024
8,0
It can't be called a restaurant because they prepare platters, bruschetta and kebabs but they are fantastic and it really is L'Unico Posto.
If you pass through L'Aquila, give us a little thought 😋🤤
Cristian Cadei
.
25 Settembre 2024
10,0
Absolutely approved! Clean place, fast and friendly service. The dinner begins with the gift of sausages and excellent bread, continues with delicious bruschetta, the one with liver sausage and caramelized onion is absolutely worth trying and then continues with the kebabs, we chose the sheep, chicken and liver ones, super super ! At the end of the meal, offer of bitters (a bomb👍🏻)
Paola Martinelli
.
23 Settembre 2024
10,0
An ideal place for a feast of kebabs. The goat ones are excellent but also the liver ones. A must of this place are also the stuffed bruschettas. The side dish based on sautéed broccoli also deserves a mention. Excellent selection of wine, beer and spirits. Quick and courteous service. Also offered after-meal bitters. Good quality/price ratio. Must try
Vittorio Bonaria
.
27 Agosto 2024
10,0
The liver arrosticini was succulent.
The bruschette was to die for. We had alla ventricina and alla salsiccia.
The place was crowded for a Tuesday evening.
I don't know if there were people missing from the service but it took a very long time. We were there for 8:30 p.m. and at 10 p.m. we only had the bruschetta....
The wait was long but the arrosticini was worth the wait.
Small bonus: free house drink
Sab Pan
.
21 Agosto 2024
8,0
Simple and informal environment, wonderful kebabs, delicious! Wide choice of local wines.
Valeria Hensemberger
.
19 Agosto 2024
8,0