Historic business in L'Aquila, I always choose it when I have to bring people from outside because it is a guarantee of success.... especially if you want to eat excellent kebabs.
The added value comes from Fabrizio, the owner, very nice and who knows how to treat his customers. Highly recommended
Roberto Menestò
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26 Febbraio 2025
10,0
We were taken aback because we didn't know, but it's a place where they only prepare kebabs, bruschetta, cured meats and side dishes. No pasta and no second courses. For those who want to taste the kebabs (sheep's liver, Angus and chicken) and bruschetta, however, this is the right place! It's also nice that they bring some good welcome salamis
Emanuela Rizzuto
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16 Febbraio 2025
8,0
Quality products. Average prices
Luigi Colicchia
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16 Gennaio 2025
8,0
Alla ricerca di arrosticini e buon vino incappiamo in questo locale nei dintorni della stazione dell'Aquila.
Esterno non troppo ampio, in legno e tavolini a botte di vino. . .entriamo e il giallo delle luminarie crea un ottimo ambiente, familiare, caldo. Tutto molto curato. Personale gentile e puntuale. Bruschette tartufo e salsiccia, tagliere di pecorino e marmellata e miele, pane fresco. Poco dopo ci servono i magnifici arrosticini, pecora e fegato,cotti alla giusta maniera. Li ricorderò a lungo. Per pasteggiare un Mammut, servito alla temperatura ideale. Ottimi e davvero freschi i tiramisù. Che dire, sarò capitato in una serata davvero fortunata? Non credo, la gestione è oculata ed accorta, i cibi ottimi, tutti..nulla fuori posto. Professionisti. Bravi. Torneremo senza dubbio.
Emanuele L
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23 Novembre 2024
10,0
Warm and welcoming atmosphere, attentive service and excellent food, with particular attention to gluten-free.
Interesting selection of spirits!
Lorenzo del Monte
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18 Novembre 2024
10,0
We went here for dinner on the recommendation of some friends. What can I say, excellent. Delicious place in the environments but above all in the food! The owner welcomed us making us feel as if we had known each other for a long time. Highly recommended!
Valeria Losapio
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04 Novembre 2024
10,0
One of the best dining experiences of my life. The best kebabs I've ever eaten, beautiful place and very kind owner!
Michele Carandente
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04 Novembre 2024
10,0
Per la nostra prima sera a L'Aquila, dopo un'escursione "monstre" alle Gole del Salinello, abbiamo scelto questo locale in cui potevamo gustare molti piatti di cui siamo golosi. Dopo aver ordinato ci portano subito, come bonus, delle salsicce secche con del pane. Abbiamo preso arrosticini di pecora e di fegato, bruschette ai funghi e ai pomodori freschi e infine melanzane piccanti, servite su bruschette all'olio. Due calici di vino e un'acqua. Per concludere un sorbetto al limone.
Devo dire che era tutto molto buono, compreso il pane.
Il tutto per 44€.
Consigliato agli amanti...di tante cose.
sandroPG1980
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02 Novembre 2024
8,0
It can't be called a restaurant because they prepare platters, bruschetta and kebabs but they are fantastic and it really is L'Unico Posto.
If you pass through L'Aquila, give us a little thought 😋🤤
Cristian Cadei
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25 Settembre 2024
10,0
Absolutely approved! Clean place, fast and friendly service. The dinner begins with the gift of sausages and excellent bread, continues with delicious bruschetta, the one with liver sausage and caramelized onion is absolutely worth trying and then continues with the kebabs, we chose the sheep, chicken and liver ones, super super ! At the end of the meal, offer of bitters (a bomb👍🏻)
Paola Martinelli
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23 Settembre 2024
10,0