We went to dinner with a friend who had booked 2 weeks in advance because the place is small but nice and run by 2 friends! Excellent food, a mention for the first courses (very good) and good price! I highly recommend it to anyone who is in the area!
paola noferi
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25 Maggio 2025
10,0
We thank Andrea for the friendliness, the authenticity of the place and the authentic traditional Tuscan cuisine. Everything excellent, generous portions, moderate prices. Special mention for the first courses, truly exceptional, tasty but not heavy. What is most noticeable is the passion in one's work. Thank you!
Fabio
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01 Maggio 2025
10,0
Very nice and well-kept place and amazing food! You pay little for the quality and quantity of the food they give you. You need to book because the place is really tiny. The chef and waiter are kind and very approachable. We will be back for sure!
Sara
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28 Aprile 2025
10,0
Nothing to do is no guarantee.
Donzelle, a ham that you wave like a fan, superlative pico cacio e pepe, giant ravioli and fat.
It would be enough just to stop at the pico, but you have to be prepared, he won't stop you, he always brings everything.
For me it is a pleasure, but a recommendation is necessary: booking 1 week in advance at least and no children.
The menu is fixed and he decides everything.
carlo cassano
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22 Aprile 2025
10,0
An unexpected surprise! Osteria del Villano in Istia Ponte proved to be an excellent choice.
A truly pleasant Sunday lunch with a selection of "home made" style Maremma dishes, a rich and delicious menu.
- Ham and donzelle
- Pici cacio e pepe (homemade)
- Tortelli (homemade)
- Veal steak 1.5kg
And much more
All this, for just €30
Don't miss it!!!
Giovanni Antonelli
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13 Aprile 2025
10,0
Essere stato in questo locale e’ stata una esperienza estremamente piacevole. Il locale è ordinato, i servizi igienici puliti e decorosi circa una quarantina di posti al massimo della capienza. Il titolare che poi è chef, cameriere e intrattenitore e’ una persona interessante tipica maremmana. Il menù è abbastanza limitato nella scelta ma non nella qualità della cucina. Primi e secondi possono variare in base alla disponibilità giornaliera ma diciamo che l’ antipasto di prosciutto, molto buono, e donzelle come i pici cacio e pepe e i tortelli maremmani, in svariate versioni, sono la base onnipresente poi i secondi a base di carne , attenzione solo un secondo. La qualità ed il gusto di quanto cucinato è veramente notevole da prevedere subito un possibile ritorno magari con un secondo differente. A concludere biscotti, non artigianali, e vin santo. Il prezzo è l’ultima sorpresa positiva.
Dario M
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10 Aprile 2025
10,0
Un posto genuino, alla mano, con ottimo cibo e simpatia dell'oste!
Il tutto in una ottima cornice toscana.
Da provare assolutamente!
Fredellis
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24 Gennaio 2025
10,0