Excellent food, friendly and attentive staff. Especially Lele. To return
MONIA SALA
.
12 Dicembre 2024
10,0
Country style place, a few years old but really well kept
We had dinner as a family taking the patanegra and a tasting of cheeses
Everything excellent (DJ Cheeses have an entire cell in sight)
Let's proceed with pizza for the whole family: super appreciated both by the children (incredible they practically ate it all!!!) and by us adults
Well cooked and well stuffed Neapolitan style pizza
Highly recommended
Anna Qatja
.
08 Dicembre 2024
10,0
Too bad I'm from Bolzano otherwise I would live in this restaurant ♥️ top n 1
Sarah Villalta
.
08 Dicembre 2024
10,0
The meat here is very good, there is a lot of choice, all grilled
Roberto Finardi
.
08 Dicembre 2024
10,0
Excellent experience: really good food, excellent service even being a Saturday evening, very friendly staff.
Dafne Mangili
.
08 Dicembre 2024
10,0
Quality of food, wide choice of menus, friendly and nice waiters…
Paolo Panzeri
.
08 Dicembre 2024
10,0
Spectacular tartare, osso buco 🫨.
Stefano Gobbetti
.
08 Dicembre 2024
10,0
I went to this restaurant for dinner for the first time last night.
The place is beautiful and very clean.
At the entrance there are two showcases where the various cuts of meat with related indications are on display.
A third display case is located in the dining room.
The service staff is very kind, attentive and competent.
The orders are collected by the owner, who is very nice and also very kind.
What about the dishes? Everything from the starter to the meat is delicious.
The quality-price ratio is excellent in my opinion.
Therefore I highly recommend this restaurant and....
.... Enjoy your meal.
Celestino Crotti
.
07 Dicembre 2024
8,0
Cibo buono sevito in una sauna (veranda con tetto basso): avremmo preferito rimanere all'interno, ma non era possibile.
Manlio G
.
22 Agosto 2024
6,0
Pregi e difetti......
La gentilezza e competenza del proprietario sono davvero da elogiare, il cibo davvero di livello partendo dagli hamburger di wagyu condivisi come antipasto per arrivare alla costata danese davvero ottima, passando per la carbonara davvero niente male....
Il servizio mi ha infastidito parecchio, all'accoglienza abbiam trovato un cameriere davvero a modo e simpatico, mentre il cameriere che ci ha servito è stato quasi da segnalazione al proprietario: alla domanda se negli hamburger ci fosse formaggio, la risposta fu " eh ci sarà anche" con un tono scocciato e fastidioso.
Proseguendo nella scelta della carne, ho chiesto quanti giorni avesse di frollatura ( le info su una bistecca da 1300g penso siano doverose ), in tutta risposta " non lo soooo, saranno 30/40 giorni" sempre con tono quasi al limite dello sprezzante e infastidito.
A quel punto si rivolge al proprietario che in modo squisito mi conferma i 100gg circa di frollatura.
Non servono ulteriori commenti sulla professionalità.....
Nota negativa il locale molto caldo senza aria condizionata e una presenza di mosche non affatto gradevole.
Conto giusto, con un piccolo sforzo può raggiungere un livello decisamente più elevato viste le potenzialità....
NoOne1980
.
31 Luglio 2024
6,0